PočetnaShowbizNakon 24 godine od smrti princeze Diane otkriveni njeni tajni planovi

Nakon 24 godine od smrti princeze Diane otkriveni njeni tajni planovi

Nikad prežaljena princeza Diana imala je veliku želju da se preseli u Kaliforniju, zajedno sa svojim sinovima i to ponajviše jer se htjela okušati u svijeta filma.

Ovu informaciju potvrdio je za Daily Mail njen blizak saradnik i glasovni trener Stewart Pearce.

On je odlučio progovoriti o tajnim Dianinim planovima na 24. godišnjicu njene smrti i otkrio je kako je planirala odvesti prinčeve Williama i Harryja u Ameriku gdje bi svi zajedno živjeli s njenim ljubavnikom Dodijem Fayedom.

Dodao je i kako je godinama prije smrti počela graditi tajnu karijeru u Hollywoodu, ali ne kao glumica, već je imala ambicije prema poslu iza kamera. On je za to saznao tijekom privatnih satova glasovnih vježbi koje je s njom redovito održavao od 1995. godine.

-U glavi je imala niz velikih projekata. No najveća joj je želja bila raditi dokumentarne filmove i planirala je puno vremena provoditi u Hollywoodu. Počela je koristiti svoju kreativnu moć – izjavio je Stewart i zaključio da je bila sjajna komunikatorica.

Zbog toga je brzo sklopila i bliska prijateljstva s Oscarom nagrađenim producentom Davidom Puttnamom koji joj je pomogao u ostvarivanju novih veza u Hollywoodu. No njen je život prekinut u strašnoj automobilskoj nesreći, prije nego ih je uspjela i sama upoznati.

Inače, Diani je bila ponuđena i filmska uloga u nastavku filma “Tjelesni čuvar” s Whitney Houston, a na to ju je ni više ni manje pokušao nagovoriti Kevin Costner. Ali nju to nije zanimalo, nimalo.

-Iako je bila zaljubljenica u izvođačku umjetnost, osobito u plesu, nije smatrala da je gluma pravi izbor za nju – izjavio je Stewart.

Pratite nas:
Šako Polumenta ože
Važio je za velikog