PočetnaAktuelnoNakon borbe sa teškom bolešću, preminula Marina Tucaković

Nakon borbe sa teškom bolešću, preminula Marina Tucaković

Najpoznatiji muzički tekstopisac u regionu MarinaTucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godine.

Njen sin, kompozitor Milan Laća Radulović se ranije oglasio se na društvenoj mreži Twitter, gdje je naveo da je njegovoj majci, tekstopiscu Marini Tucaković, pozlilo i da joj je potrebna pomoć.

–POMOĆ!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U covid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je prije moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam – napisao je Milan Laća Radulović.

Marina je napisala brojne hitove najvećim zvijezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama.

Njen život su obilježili brojni sretni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića.

Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno tijelo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja djevojka Saša. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pjesama za poznate pjevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pjevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Pratite nas:
Bez ijedne vlastite
Oglasio se sin Marin