PočetnaAktuelnoNakon depresije napokon dobre vijesti: Bali-beg će postati otac

Nakon depresije napokon dobre vijesti: Bali-beg će postati otac

Nakon što se turski glumac Burak Özçivit povukao iz javnosti i navodno pao u depresiju, napokon su uslijedile dobre vijesti. Njegova kolegica i supruga Fahriye Evcen u aprilu 2019. rodiće njihovo prvo dijete.

Par svoj privatni život od početka pokušava držati što više u tajnosti pa se ni za vijest o trudnoći nisu oglasili. Njihovi prijatelji su potvrdili da je Fahriye u prvom tromjesečju trudnoće te, kako kažu, presretna je što će uslijediti veselje nakon veoma teškog životnog perioda.

Fahriye zbog drugog stanja mora promijeniti neke životne navike poput israne. Od kako je saznala da je trudna hrani se samo organskim namirnicama, a često ima mučnine pa je zabranila svima u njenoj blizini da koriste parfeme.

Nagađanja o trudnoći počela su da kruže prošlog mjeseca jer je glumica odbila sve glumačke projekte te se uz to ni ona ni njen suprug nisu pojavljivali nigdje u javnosti.

Kada su ih sredinom septembra novinari “zaskočili” u jednom shopping centru, najprije su ih pitali o trudnoći. Tada par nije ništa potvrdio, a Fahriye je rekla kako ih novinari “stalno požuruju”, prenosi 24sata.

Burak se proslavio ulogom Bali-bega u “Sulejmanu Veličanstvenom”, a s Fahriye se vjenčao 2017. nakon tri godine veze.

 

 

Pratite nas:
U crnom od glave do
Priznao ga je tek na