PočetnaAktuelnoNakon Pariza, Belma Tvico “Infinity” kolekciju predstavila i u Sarajevu

Nakon Pariza, Belma Tvico “Infinity” kolekciju predstavila i u Sarajevu

Nakon što je nedavno predstavila novu Infinity proljeće/ljeto 2018 kolekciju na Paris Fashion Weeku, naša istaknuta dizajnerica Belma Tvico je ovu kolekciju predstavila i u svom rodnom gradu Sarajevu, u Java Galeriji

Kolekcija je predstavljena na inovativan način, ne poput uobičajenih revija, nego u vidu modela koji su bili izloženi kao umjetničke postavke, šnitovi iz kolekcije su bili okačeni na štriku, materijali korišteni u kolekciji su bili uokvireni u ramove, a editorijal za kolekciju koji je sniman na Ibizi, prezentiran na slikama.

Popularna francuska glumica Julie Jud svojim je dolaskom uveličala ovaj modni događaj

Sam događaj i ugođaj bio je upotpunjen ekskluzivnom kozmetikom Estee Lauder i parfimerije Plaza sa novim Niche parfemima koji će se uskoro pojaviti. Veliki broj gošći iz javnog, kulturnog i  poslovnog života BiH, a koje su prisustvovale ovom neobičnom načinu prezentovanja kolekcije, bile su oduševljene dezenima koji su prisutni u kolekciji, a koji su namjenski rađeni u saradnji sa umjetnicom Taidom Jašarević.

Specijalni gost Belminog showrooma bila je i francuska glumica Julie Jud, koja je za ovu priliku doputovala iz Parisa i bila smještena u hotelu Novotel. Julie je poznata po filmskim ostvarenjima „Jackie“, „Dont Panic“, „The Duchess of Langeais“, „Head in the clouds“. U narednom periodu ova simpatična glumica nosit će Belmine kreacije, te će se u jednoj od njenih haljina pojaviti na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala.

A sve dame koje žele među prvima pronosati Infinity komade, mogu ih već poručiti, te u periodu  8.11-15.11.2017, ostvaruju 30 posto popusta.

Pratite nas:
Postavljen prvi stub
Novi projekt BHRT-a: