PočetnaAktuelnoNaljutili su Gileta: Niko ne može rasturiti moj brak, a ako je Nataša trudna sa mnom… neka rodi

Naljutili su Gileta: Niko ne može rasturiti moj brak, a ako je Nataša trudna sa mnom… neka rodi

Nataša Radan je šokirala javnost kada je otkrila kako je navodno imala aferu sa Amarom Giletom Jašarspahićem, kao i sa njegovim kolegom Šakom Polumentom.

Amar je ove njene tvrdnje prokomentarisao na snimanju “Nikad nije kasno”, kada je saznao da je Nataša radila test na trudnoću, a njega navodno navela kao oca djeteta.

-Pa evo, ja ću joj poručiti preko vas, ako je trudna, neka rodi, nemoj da se čisti, dat ćemo mu lijepo ime – izjavio je vidno izrevoltiran.

Na informaciju da zadrugarka nije trudna, jer je test bio negativan, šokirao je:

-Nije trudna? E, šteta, bilo bi fino dijete, eto, bio bi pjevač – nasmijao se on.

-Sjećam se ja Nataše sa nastupa, dolazila je, cura je atraktivna, da se ne lažemo i lijepa, zapažljiva je, tako da sam je zapamtio, ali nikada ništa s njom nisam imao, nismo ni u kakvim odnosima, to su sve gluposti, nigdje veze – nastavio je pjevač.

-Ja sam još u braku sa svojom ženom, to vam je dokaz da su čiste gluposti, ja imam normalan život sa svojom suprugom i sa svojim djetetom, moju porodicu ne može da raz*ebe jedna ‘Zadruga – oštar je bio Amar.

Što se tiče Šaka, s kojim se Nataša isto dovodila u vezu pa i sama iznijela da je imala “neku priču sa njim prije rijalitija”, pjevač je tek imao šta da kaže:

-Ta djevojka me totalno razočarala, mislim, ne znam šta hoće u životu, da postane popularna, možda, preko mene, preko Šaka, ja o njemu mislim sve najbolje, on je mangup, a ona me je totalno razočarala.

Pratite nas:
Sugrađani podnijeli
15 znakova da vam bu