PočetnaAktuelnoNapustila nas je Donna Ares: Zbogom Ženo Zmaju

Napustila nas je Donna Ares: Zbogom Ženo Zmaju

Tužna vijest odjeknula je danas cijelom Bosnom i Hercegovinom, ali i Regionom. Estradna umjetnica Donna Ares preminula je u 41. godini života

Ne postoje dovoljno jake riječi tuge i saosjećanja kojima bi se opisala bol zbog preranog odlaska jedne od najtalentiranijih bh. kantautorica. Prema pisanju krajiških portala, Donna je preminula u rodnom Bihaću, a njeno srce prestalo je kucati danas u 14: 30.

Vijest o Donninom odlasku, koja se već tri godine hrabro borila s rakom, prenijeli su potom svi bh. mediji, a riječi sažaljenja i nevjerice uputile su mnoge javne ličnosti.

Donna Ares se borila s opakom bolešću tri puta, a liječila se u Bihaću, Sarajevu i Danskoj. Dva puta je pobijedila rak, ali se vratio.

Sve vrijeme je bila pozitivna i sa svojim fanovima dijelila dane borbe. Osnovala je i fondaciju za prikupljanje sredstava za liječenje raka, ali ju je nakon godinu dana zatvorila.

Održala je veliki koncert u Sarajevu 16. aprila 2015. godine na kojem su joj gostovali brojni prijatelji i muzičari, a s ciljem da prikupe sredstva za njeno liječenje.

Pratite nas:
Jovana i Željko pos
Sjećanje na Donnu A