PočetnaAktuelnoNastavlja se rat između Karleuše i Lukasa! Aca joj žestoko odgovorio: Hoćeš da nabrojim s koliko kriminalaca si bila?!

Nastavlja se rat između Karleuše i Lukasa! Aca joj žestoko odgovorio: Hoćeš da nabrojim s koliko kriminalaca si bila?!

Aca Lukas i Jelena Karleuša žestoko su se zakačali oko proslave Dragoslava Ilića, kada se pjevačica tim povodom oglasila na svom Instagramu.

JK je potom u cijelu priču umiješala i Anastasiju Ražnatović, nakon čega joj folker nije ostao dužan, već je opleo, u svom stilu:

IZVINI, IZVINI, IZVINI, RUSIJO…. što je ova samozvana“ genijalka“ , sebe uporedila sa TOBOM! Oduvijek si bila NEREALNA, i to nije ništa novo! Da hoću da krenem na tebe, ne bi mi trebala bicikla, jer takve primjerke, kao što si ti, sređujem u HODU! Tvoja nemoć, i tvoj bijes se vidi u tvom odgovoru (doduše ne znam ko te je šta pitao, da bi odgovarala)! Elem, ja sam stao prije svega iza sebe, i svih ostalih ljudi, koje ničim izazvana vrijeđaš, a da ne znaš ni zašto! Pišeš u nekim “šiframa“, misleći da ćeš tako biti interesantna! Očigledno ti nešto fali! Ja tebe u svojoj objavi nisam vrijeđao, kao ti mene sada! Zašto misliš da su društvene mreže samo za tebe stvorene, i da samo ti imaš pravo da sereš po instagramu, i da sereš stalno po nekome! E VIDIŠ DOĐE MOMENAT I ZA KONTRA SMIJER! Ponavljam, ja tebe nemam namjeru da vrijđam, ali ne dozvoljavam da iko sere po meni i po mojim prijateljima, isto kao što sam, a nije bilo tako davno, STAO U TVOJU ODBRANU, KADA SI, gospođo, SA MOZGOM OD 300 na sat, cvilila kao damjanov ZELENKO, jer je neko sa mozgom od 3 na sat, uspio da doskoči tvom TURBO MOZGU, PA TI SE USRAO U ŽIVOT…… Znaš već kako! DAKLE, pusti mene, I POČNI DA UPOTREBLJAVAŠ TAJ TVOJ GENIJALNI MOZAK TAKO, DA NE MORAŠ SVAKIH POLA GODINE DA PREŽIVLJAVAŠ TRAUME ZA KOJE SI SAMA KRIVA! I PRESTANI DA VRIJEĐAŠ SVE OKOLO, JER SI ZAISTA SMIJEŠNA! A BIĆU I KONKRETAN: KADA SAM STAO IZA TEBE U TVOM SRANJU SA VRANJEŠOM, NI CECA NITI BILO KO MI NIJE REKAO NIŠTA LOŠE, ZATO ŠTO SAM TO URADIO! I JA BIH TO URADIO PONOVO! ALI ĆU TI REĆI I OVO: RUŽNO JE, BIJEDNO JE, i JADNO JE, VREĐATI DJECU, NEČIJU DJECU, TAKO RUŽNO I BEZOČNO, KAO ŠTO TI VRIJEĐŠ CECINU DJECU! TREBA DA TE BUDE SRAMOTA! SAD SI SE OPET “razgoropadila” POŠTO MISLIS DA SI JAKA! PA DOBRO “ RUSIJO “ostani u tom ubjeđenju, dodaj gas TOM TVOM GENIJALNOM MOZGU, (recimo sada neka radi 350 na sat), ali promijeni smijer kretanja! UŠLA SI U JEDNOSMERNU! zakucaćeš se u nešto što možda ide 20 na sat, pa ćeš da najebeš! A JA ĆU SVOJOM BICIKLOM DA NASTAVIM….. PA MOŽDA OBIĐEM I CIJELU RUSIJU….. BICIKLOM!O KAKVIM KRIMINALCIMA TI PIŠEŠ I PRIČAŠ, kada ih niko u svom “LJUBAVNOM CV – ju”, NEMA VIŠE OD TEBE! Hoćeš da nabrajam… ? Fuj!!! – napisao je Lukas.

Podijeli

Pratite nas:
Adnan Jakupović že
Lepa Brena krije vij
})(jQuery)