PočetnaAktuelnoNataša Bekvalac u vezi sa ovim opasnim momkom, svi bruje o njima: Nisu uspjeli sakriti vezu od javnosti

Nataša Bekvalac u vezi sa ovim opasnim momkom, svi bruje o njima: Nisu uspjeli sakriti vezu od javnosti

Nataša Bekvalac ima novog dečka, cijeli Novi Sad bruji da je ona u vezi sa opasnim momkom, ali za razliku od ranije, Nata ovog puta dečka krije kao zmija noge i nema namjeru da svoju sreću dijeli sa javnošću.

Tip s kojim se pjevačica zabavlja je ozbiljan biznismen i odlijepio je za Bekvalčevom:

View this post on Instagram

Ja sam u Španiji.😂😂😂

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

-Svi Natini poznanici i prijatelji pričaju da je Nataša u vezi sa i te kako sposobnim muškarcem. On je ostvaren, moćan je i zna šta hoće – objašnjava izvor i dodaje:

-Nataša se, ako je vjerovati njenim prijateljima, veoma zaljubila. I taj tip je odlijepio za njom, ali on nije neostvaren i tek bilo ko. Njega ne zanima ni njena karijera, niti popularnost. Samo je fokusiran na nju i vezu koju grade i Nati se to dopada. Konačno ima muškarca pored sebe koji je jači i ostvareniji od nje. Za njega je i te kako bitno da se ne eksponira jer to prosto ne voli. Zato je i Nata i rekla prijateljima da ne šire lijepe vesti okolo, ali kako je i ona uspješna i popularna, teško da će moći da sakrije vezu od javnosti. E sad, priča se i da je taj momak lud za Natom, pa možda on širi priču da su zajedno, a u stvari se nisu još smuvali – završava izvor za Scandal.

Podijeli

Pratite nas:
Neno Murić oduševi
Alen Hrbinić novi s