PočetnaAktuelnoNataša otvorila dušu fanovima: ‘Srljala sam, probala i vidjela da mi ne ide udaja, manite me toga’

Nataša otvorila dušu fanovima: ‘Srljala sam, probala i vidjela da mi ne ide udaja, manite me toga’

Pjevačica Nataša Bekvalac koja je nedavno objavila pjesmu “Mala Plava” u saradnji sa Cobijem koja je napravila pravi bum na muzičkom nebu, riješila je da otkrije neke intimne stvari svojim pratiocima na Instagramu. Nataša je nakon bolnog perioda kada je bivši suprug Luka Lazukić nasrnuo na nju, riješila da kaže šta joj je na duši kada su u pitanju razne, emotivne teme.

Nataša Bekvalac koja trenutno živi u Novom Sadu, počela je sa osjećanjima, te je, vjerovatno, između ostalog aludirajući i na pjesmu “Ja sam dobro”, ispričala je kako se osjeća.

– Nikad nisam dobro baš skroz – rekla je naiskrenije Bekvalčeva, a njene pratioce je ta iskrenost itekako oduševila.

Za sebe je rekla da je dosta lijana osoba, da je frustriraju veliki prostori, te da uskoro snima grčku baladu jer to voli.

Što se tiče Ibice gdje je upoznala Luku Lazukića za kojeg se tamo i udala rekla je da više neće ići. A kada su je pitala o udaji, imala je samo jedno objašnjenje.

– Srljala sam i probala i vidjela da mi ne ide udaja… Manite me toga…smara me ta priča.

Ona je, između ostalog, istakla i da je “dosta glupa i kada je zaljubljena i kada nije”. S obzriom na to da je evidentno smršala, ispričala je i da nije na dijeti, piše Blic.

Pratite nas:
Poštuje njihovu že
Vjerna obožavateljk