PočetnaAktuelnoNatašu Bekvalac pokrala kućna pomoćnica: U novčaniku imala 900 eura, kad ga je otvorila doživjela šok

Natašu Bekvalac pokrala kućna pomoćnica: U novčaniku imala 900 eura, kad ga je otvorila doživjela šok

Nataša Bekvalac prijavila je nedavno policiji spremačicu M. Ž, koja joj je iz novčanika ukrala 200 eura.

Poslije svih nemilih događaja koji su joj se desili u životu i nasilja koje je navodno preživjela od supruga Luke Lazukića, Nataša Bekvalac doživjela je novi peh.

Pjevačica je prije oko godinu dana na preporuku angažovala ženu koja je čistila njen stan po potrebi, što je uglavnom bilo dva puta sedmično.

– Nataša je vjerovala da je žena koju je angažovala za spremanje i čišćenje stana, starosti oko 50 godina, poštena i lojalna, a ispostavilo se da je sve vrijeme ona krala novac iz njenog novčanika i iz stana. Poslije nekoliko mjeseci od kad je ta žena počela da radi u Natašinom stanu na Dedinju, Nataša je s vremena na vrijeme sumnjala da joj neko krišom uzima novac. Vraćajući film u svojoj glavi, počela je da povezuje spremačicu sa sitnim krađama koje su se, sada je već izvjesno, dešavale više puta – ispričao je izvor blizak policiji.

Slučaj koji je Nataša prijavila policiji nije se desio u Beogradu već u Novom Sadu.

– Nataša je tih dana boravila sa bebom u Novom Sadu i pozvala je spremačicu da dođe kod nje da joj sredi stan. Žena je došla i poslije nekoliko sati Nataša je primijetila da joj je nestalo 200 eura iz tašne, gdje je imala još novca. Ona je u novčaniku imala 900 eura, a kada je kasnije pogledala, našla je 700 eura. Nataša je pozvala policiju i prijavila cijeli slučaj – otkriva naš izvor.

– Policija je brzo došla i saslušala ženu, koja se rasplakala i priznala da je ukrala Nataši tih 200 eura. Pokazala je da ih je sakrila u fioci kuhinjskih elemenata ispod escajga, kao i da je planirala da ih kasnije uzme odatle – otkriva izvor iz policije.

Po standardnoj proceduri, Nataši Bekvalac u ovom slučaju nije ni potreban advokat jer je sve na Tužilastvu koje postupa po službenoj dužnosti, po prijavi policije.

Pratite nas:
Ne trebaju joj plast
Emina Jahović i tur