PočetnaAktuelnoNe mogu da nađem partnera: Vesna Zmijanac otkrila kakav joj muškarac treba

Ne mogu da nađem partnera: Vesna Zmijanac otkrila kakav joj muškarac treba

U pauzi gostovanja i situacije sa koronavirusim, Zmijančeva se izolovala iz javnosti pa zimske dane najčešće provodi na svom imanju na Bukulji gdje je maksimalno posvećena kućnim obavezama. S druge strane, ona je nedavno po drugi put postala baka jer je njena kćerka Nikolija Jovanović dobila drugu kćerku. Vesna uživa i u porodičnim obavezama i tvrdi da je nagrađena od Boga zbog prilike da bude baka.

Vesna je nedavno ima nastup u kafani u kojoj je inače nastupao Toma.

-Nema magije za provod. Magija je dobro pjevanje i dobre pjesme, a ova kafana u kojoj smo sada je jedna od omiljenih kafana u Skadarliji. Neovisno o mom nastupu, volim da dolazim u Skadarliju. Ovdje je posebna vrsta publike jer su to ljudi koji stvarno vole pravu kafanu. Ima raznih lokala, i ovakvih i onakvih, ali urbana je najbolja – rekla je pjevačica, a potom prokomentarisala da li je zadovoljna svojim dosadašnjim dostignućima.

-Kako nisam. Naravno da jesam. Doživjela sam svašta, i lepog i ružnog. Sve što se dešavalo trebalo je da se desi jer na kraju uvjnek ispadne najbolje jer je tako moralo da bude. Ne žalim ni za čim i ne kajem se ni za šta. Uvijek sam radila samo onako kako sam htjela i želela. To je dovoljno – kazala je ona.

Zmijanac je prije dvije godine rasprodala dva koncerta u “Sava” centru, koja su nažalost pomjerena zbog koronavirusa.

-Ja 18. februara radim “Expo” centar i to je ono što moram da uradim ovog puta. Prodala sma dva “Sava” centra, međutim krenula je tada korona i sve je bilo otkazano. Onda smo u više navrata, tačnije tri puta probali da zakazujemo koncerte za sve te ljude koji su kupili karte, jer nisu ih vratili, ali nismo uspjeli – baš mi je onako neprijatno zbog toga. Zato smo zakazali koncert za 18. februar da bih ispoštovala taj svijet koji je kupio karte. Nadam se, daće Bog, da do 18. ništa ne zapetljaju oko svega, jer kažem tri puta smo bezuspješno pokušavali da zakazujemo koncert poslije onog prvog Sava centra, ali nije uspjelo. I sama sam rekla publici da čuvaju karte jer će se koncert kad – tad održati, ali ne zavisi ništa od mene. Ja sam odavno spremna za taj koncert – obećava nekadašnja seks bomba, kako je inače važila na estradi.

Vesna ističe da ne želi da radi na novim projektima jer joj se nista od ponuđenog ne dopada. Kako bi joj pjesme odjeknule kao nekada i doživjele milionsku slušanost, ona apeluje da producenti, tekstopisci i aranžeri moraju više da se bave svojim poslom.

-Ne, ja ne spremam nikad ništa. Nikad nisam ni spremala. Kada se desi pjesma ona nađe mene i ja jednostavno tada odem i snimim je. Još ne čujem neku koja je za mene. Imam mnogo dobrih pjesama, to publika zna, toliko hitova i evergrinova koje žive toliko. Sada, meni treba nešto bolje od toga, ne mogu da snimim goru pjesmu nego što su moje. Tako da dobra pjesma mora da se nađe, da se desi – rekla je Vesna.

Ako sve stavimo oo strani – i karijeru i popularnost – pjevačica tvrdi da su joj unuke najveća radost i sreća koju je doživjela u životu.

-To je milost Božja. Ako me je Bog pogledao – onda me je tu pogledao. Milost i jedna i druga. Mala unuka je mala i ona je glavna sada, a Rea je bakina prva ljubav. Ja joj kažem da je ona moja prva ljubav, ali mi ona kaže ne i pokazuje na mamu, odnosno Nikoliju. Pametna je. Ona je na početku bila malo ljubomorna na sestru, ali sada je sve okej – rekla je ona.

S obzirom na to da su muškarci oduvijek trčali za njom, ona nikada tome nije davala preveliki značaj zato je danas sama. Iako joj ne smeta samoća, Vesna želi da pronađe srodnu dušu koja će je razumjeti u svemu, i kad joj se priča, i kad joj se pjeva i kad joj se šuti.

-To sam se ja šalila da ne mogu da nađem partnera, ja to ne tražim, nikada i nisam. To je malo bezveze da ja tražim, ali osoba koja bi mene sada osvojila mora da bude duhovno fina, tiha osoba kojoj ne treba ništa – isto kao i meni. Muškarac koji razmišlja o nekim drugim stvarima – završava folkerka.

Pratite nas:
Jašar Ahmedovski ot
Halid Bešlić zapje