PočetnaAktuelnoNe možeš to više da mi radiš: Rokvić krišom snimio ženu, ona izgorjela i počela da urla! Svi se pitaju kako je prošlo poslije

Ne možeš to više da mi radiš: Rokvić krišom snimio ženu, ona izgorjela i počela da urla! Svi se pitaju kako je prošlo poslije

Nikola Rokvić napravio je malu “pakost” svojoj ženi Bojani Barović, pa je još jednom pokazao urnebesnu situaciju iz svog doma i to na Twitteru.

Naime, pjevač je počeo da se smije dok je njegova supruga Bojana Barović na terasi snimala reklamu, pa je tako privukao njenu pažnju, zbog čega je ona morala da prekine snimanje.

Ovo, međutim, Bojani i nije bilo tako smiješno, već se vidno iznervirala pa mu je i odbrusila:

-Ne možeš to da mi radiš svaki put! Pa, taman sam sad lijepo rekla, ne možeš to da mi radiš – vikala je pjevačeva supruga, a on joj se odmah izvinio pa kroz smijeh ugasio kameru.

Inače, ovo nije prvi put da se par ovako zabavlja. Nedavno je i Bojana priredila Nikoli malo, neprijatno iznenađenje, kada ga je snimala dok spava.

-Oni koji traju, kombinacija su dvoje ljudi. Dosadnog (čulo se na snimku, kad je ljepotica uperila prstom u svog supruga) i ludog – rekla je tada Bojana, što je probudilo njenog supruga.

-Nije se moglo odoljeti, izvinjavam se – poručila je Bojana uz objavu u okviru koje je tagovala Nikolu, pa dodala nekoliko emotikona koji plaču od smijeha.

Pratite nas:
Nema krize kod Dare
Neke stvari neopisiv