PočetnaAktuelnoNeću da živim s njom! Sin Snežane Đurišić izašao iz zatvora i živi u hotelu, a ovo ga je poslije robije najviše zaboljelo

Neću da živim s njom! Sin Snežane Đurišić izašao iz zatvora i živi u hotelu, a ovo ga je poslije robije najviše zaboljelo

Sin pjevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, nedavno je izašao iz zatvora, a sada za medije tvrdi da mu, iako je u dobrim odnosima sa majkom, ne pada na pamet da živi s njom i njenim izabranikom Vanjom.

Marko navodi da su on i Snežana u odličnim odnosima, kao i da je ona došla po njega u zatvor, uprkos pojedinim tvrdnjama da ga se odrekla zbog svega što je priredio porodici. Ipak, on je iz zatvora otišao pravo u hotel.

-Mama je došla po mene u zatvor. Nas dvoje smo sada super. I dok sam ležao u CZ, dolazila mi je u posjetu. Ipak, ne pada mi na pamet da živim s njom jer je tamo sada i Vanja. Ne vidim više sebe u toj kući, iako mi je mama ponudila krov nad glavom. Sada sam u jednom hotelu na Voždovcu, ali gledam neki stan da iznajmim – izjavio je Marko.

-Pisalo se da sam “pao” zbog pljačkanja mamine kuće, ali to nije tačno, pa nisam poludio da pljačkam dom u kojem sam živio!? Uostalom, tamo je svaki detalj prekriven kamerom, a i nema ništa vrijedno. Mene su priveli jer sam napravio neku glupost jednoj utakmici na “Marakani” , a bio sam na uslovnoj slobodi – dodao je on.

-Djeca me nisu prepoznala kada sam izašao iz zatvora. Moj sin Miloš sve to razumije, a kćerkica je od sreće samo vrištala kada sam je grlio i ljubio. Snežana je plakala dok je sve to gledala – dodaje Gvozdenović.

Pratite nas:
Odmah suspendiran: I
Rat pjevača i njego