PočetnaAktuelnoNekada su djevojke trčale za njim, samo ga je jedna osvojila: Mladi pjevač Asmir Grabus oženio Alenu, ali to nije jedina lijepa vijest

Nekada su djevojke trčale za njim, samo ga je jedna osvojila: Mladi pjevač Asmir Grabus oženio Alenu, ali to nije jedina lijepa vijest

Svojevremeno, posebno na početku pjevačke karijere kada se pojavio u muzičkom takmičenju „Zvijezd amožeš biti ti“ Hayat TV-a, bio je miljenik ženske publike. Više puta nam je tada pričao kako ni sam ne zna koliko mu se dnevno javi djevojaka, da jednostavno ne zna s kojom bi izašao na kafu, večeru…

Tokom života u BiH, Asmir Grabus se maksimalno posvetio pjevačkoj karijeri. Snimao je pjesme, redovno nastupao… Nekoliko godina nakon ZMBT odlučio je da se vrati u Roterdam gdje je i ranije živio.

Ali povratak u Roterdam nimalo nije umirio njegovu želju da pjevački bude još bolji. Istina, manjim intenzitetom nego dok je živio u Travniku, Grabus je danas posvećen estradi. I dalje povremeno nastupa, ali za naredni period najavljuje veliki povratak na estradu.

Kako nam je kazao, u planu je snimanje nove pjesme koju će vjerovatno, kao i ranije, snimati u studiju „Hazard“ u Bugojnu.

I vratimo se na početak priče. Bilo je puno obožavateljica u Asmirovom životu, ali samo jedna djevojka uspjela je „zarobiti“ njegovo srce. Poslije veze u kojoj su bili godinu dana, Asmir je odlučio da oženi Alenu. Vjenčali su se nedavno Rotterdamu.

Grabus nam priznaje kako nije očekivao da će se tako brzo snaći u novoj ulozi te da se pomalo kaje što možda odmah nakon upoznavanja nije oženio Alenu.

-Od početka funkcionišemo kao jedno. Alena je jednostavno na jedan lijep način ušla u moj život i vrlo brzo su nas savladale emocije. Znali smo oboje na startu da smo stvoreni jedno za drugo – sretan je Grabus.

Samo nekoliko dana nakon vjenčanja, ovaj mladi pjevač na svom Faceboook profilu, objavio je fotografiju snimljenu u ginekološkoj ordinaciji. Ispod fotografije sa ultrazvuka, ponosno je napisao: „To je djačak!“.

Uslijedili su brojni komentari njegovih prijatelja u kojima Alenu i Asmiru čestitaju na još jednom lijepom momentu u njihovom životu.

 

Pratite nas:
ŠOK intervju sa Mil
Marina Tucaković pr