PočetnaAktuelnoNema krize kod Dare Bubamare: Pjevačica za putovanja izdvojila desetine hiljada eura, vodila i dečka, a ovo su sve njene luksuzne destinacije!

Nema krize kod Dare Bubamare: Pjevačica za putovanja izdvojila desetine hiljada eura, vodila i dečka, a ovo su sve njene luksuzne destinacije!

Dara Bubamara je sa dečkom Markom Dujakovićem Tonijem obišla turistički osam zemalja od početka pandemije koronavirusa.

I dok su drugi kukali što zbog pandemije nemaju nastupe, Dara je krckala svoju ogromnu ušteđevinu, pa su tako ona i njen dragi pukli oko 150.000 eura. Bar tako piše Kurir.

U julu prošle godine pakovala je kofere i sa Tonijem otišla u Grčku, a zatim u Monte Karlo.

-Dara i Toni su tamo samo noćenje plaćali 1.200 eura, a bili su osam dana. Posećivali su najskuplje plaže kao što su Niki bič, gdje “coca-cola” košta 20 eura. Tamo ručak nije ispod 500 eura u restoranima koje ona voli da posećuje – kaže izvor blizak pjevačici i njenom dečku.

Poslije papreno skupog Monte Karla Dara i Toni su odmor produžili u Hrvatskoj. A onda su krajem augusta prošle godine spakovali kofere i odleteli na egzotične Maldive, gdje su za dvije sedmice pukli 35.000 eura.

-Uzeli su najskuplji hotel, išli su na sve moguće ekskurzije, ronili su, kupali se sa ajkulama, vozili skuter na vodi koji su plaćali 200 eura po satu, pili su papreno skupe šampanjce… – priča dobro obavešten izvor.

Mjesec i po dana kasnije zaljubljeni golupčići su uplatili novu egzotičnu destinaciju – Zanzibar. Tamo su bili deset dana. Pjevačica je na svim destinacijama bila sa dečkom Tonijem, ali nijednu fotografiju na Instagramu nije objavila sa njim. Oni izbjegavaju da se pojavljuju u javnosti zajedno.

Po povratku su uspjeli da spoje 16 dana u Novom Sadu, a potom su kupili karte za Tursku. U želji da obiđu Istanbul, smjestili su se u hotel na Bosforu, gdje je noćenje 800 eura. I ovu godinu Dara je započela putovanjima, kada je usred januara otišla u topli Dubai. Tamo je bila deset dana, a istu destinaciju posjetila je u aprilu.

Dara i Toni su za dva odlaska u Dubai pukli 10.000 eira na hotele, a iznajmljivali su i jahtu za 25.000 eura. Sredina jula bila je rezervisana za najskuplji hotel u Turskoj za koji je iskeširala 15.000 eura. Zatim je otišla u Crnu Goru, pa se vratila u Bodrum.

Pratite nas:
Nives pozirala u kup
Ne možeš to više