PočetnaAktuelnoNeočekivani obrt: Duško plače i moli Karleušu da mu oprosti, ne želi se razvesti

Neočekivani obrt: Duško plače i moli Karleušu da mu oprosti, ne želi se razvesti

Šta sve nećemo čuti, a tiče se života Jelene Karleuše i Duška Tošića.

U pjevačicinom životu u proteklih nekoliko mjeseci bilo je jako turbulentno. Toliko da je zamalo pukao njen brak sa nogometašem Tošićem s kojim ova pjevačica ima dvoje djece.

Javnost i dalje prepričava njezinu porno aferu sa nekadašnjim bh. reprezentativcem Ognjenom Vranješom. Njihova uglavnom seksi prepiska dospjela je u javnost, a jedno su drugo, tokom razgovora, često častili fotografija svojih spolnih organa.

Bruka je pukla, Jelena se tada povukla iz javnosti i otrčala u zagrljaj suprugu. Ubrzo se pročulo kako joj to, navodno, Duško ne može oprostiti te da je već potpisao papire za razvod. Naravno, bila su to samo nagađanja jer su i dalje u braku i, kako je donedavno tvrdila i sama pjevačica, „kod njih je sve u najboljem redu“.

No, da i Tošić nije čista obraza pokazalo se ovih dana kada se u medijima pojavila priča da je bio u vezi sa starletom Sorajom. Dugo su se viđali, putovali zajedno, kupovao joj je skupocijene poklone…

Duško je, kako se priča srbijanskom estradom, u problemima do guše jer mu, navodno, JK bez obzira na svoju nedavnu aferu sa Ognjenom, „nabija na nos“ jer je varao sa starletom.

Nezvanično saznajemo da Duško danima bukvalno plače i moli suprugu Jelenu da mu oprosti preveru te da se ne želi razveti od nje.

Šta se usitinu „valja iza brda“… vrijeme će pokazati.

Pratite nas:
Čestitke stižu sa
Mujo Isanović za Ek