PočetnaAktuelnoNermin Handžić ‘kosi’ sve pred sobom: Uz meneadžera Hilmu Peljtu ovaj mladi Tešnjak je nezaustavljiv

Nermin Handžić ‘kosi’ sve pred sobom: Uz meneadžera Hilmu Peljtu ovaj mladi Tešnjak je nezaustavljiv

Nakon pobjede u “Zvezdama Granda” mladi Tešnjak Nermin Handžić je nezaustavljiv. Uz pomoć njegovog menadžera Hilme Peljte ovog ljeta nema mjesta u BiH gdje nije bio, a od kraja avgusta nastavlja sa evropskim nastupima od Njemačke, preko Švicarske, Italije, Austrije, dakle nema zaustavljanja. Nermin je bio gost i tradicionalnog Bihaćkog festivala gdje je uz Benjamina Kličića bio najtraženiji pjevač za slikanje, razgovor, intrevjue.

U pauzi između nastupa Hilmo i Nermin su se družili sa prijateljima, poznanicima, pa su tako prije nekoliko dana bili na ručku sa porodicom Krasnić iz Bosanske Krupe. Glava porodice je Ilver Krasnić, njegova supruga je Anita, a imaju sina koji se zove Adi. Adi, osim što voli muziku, voli i sport, pa je tako veliki fudbalski talenat.

–Sa porodicom Krasnić družili smo se u Bihaću, a njih sam iznenadio dolaskom sa Nerminom Handžićem. Otišli smo na zajednički ručak. Tokom ručka Nermin nam je zapjevao, onako malo za našu, ali i njegovu dušu. To su moji veliki i istinski prijatelji, a ja uvijek kažem, ako je prijateljstvo zaista takvo, onda ga treba njegovati i čuvati. Nakon BiH i mnogobrojnih nastupa nastavljamo sa radom širom Evrope, zajedno sa Viki Miljković, Benjaminom Kličićem, Nerminom Handžićem i mnogim drugim pjevačima – rekao nam je Peljto.

Bato Šišić

Pratite nas:
Georgina objavila sl
Kako je Alma postala