PočetnaAktuelnoNezaboravan odmor Hayatove urednice i novinarke Džene Zeničanin u Gardalandu: ‘Za dlaku’ smo izbjegli tragediju u Italiji

Nezaboravan odmor Hayatove urednice i novinarke Džene Zeničanin u Gardalandu: ‘Za dlaku’ smo izbjegli tragediju u Italiji

U “slučaju” Džene Zeničanin, jedne od poznatijih TV lica u regiji, inače poznate urednice i novinarke Hayat TV, ne vrijedi staro pravilo kako se po jutro dan poznaje. Bar u ovom slučaju…

Mada je na početku godišnjeg odmora bila sigurna da se neće s porodicom provesti onako kako je zamislila, pokazalo se drugačije. Još uvijek je pod utiscima nedavnog ljetovanja, piše Hayat.ba.

 

“Naopako” je krenuo Dženin odmor jer su na početku morali otkazati smještaj koji su rezervirali. Nakon prvobitnog šoka i pitanja šta će i gdje nakon toga, odlučili su se za malu avanturu. Krenuli su od Sarajeva, preko Hrvatske pa do Italije. I bilo im je fantastično.

– Krenuli smo na jezero Lago di Garda uz želju da posjetimo Gardalend. Željni avanture i adrenalina otišli u Gardaland. I baš je to mjesto koje moraju posjetiti svi koji vole adrenalin i avanturu. Naravno, za sve što nudi morate imati dovoljno hrabrosti i vjerujem manje godina -smješkajući se priča Džena.

Bilo je to, nastavlja, predivno iskustvo koje preporučuje svima koji imaju djecu stariju od deset godina.

Džena je s porodicom planirala iz Italije put Hrvatske 14. augusta. Međutim, kako su porodični prijatelji Zeničanina već bili na Jadranu, a da bi imali dovoljno vremena da se druže, put Hrvatske krenuli su dan ranije. Na sreću, dodaje Džena, jer se na dan koji su prvobitno planirali za odlazak u Hrvatsku srušio most u Genovi visok 100 metara.

– Svašta mi je prošlo kroz glavu nakon što sam vidjela šta se desilo u Italiji. Sreća pa smo krenuli ranije. Da smo kojim slučajem ostali, a naša rodbina u Bosni čula šta se desilo, kako bih nekoga u takvoj situaciji ubijedila da je sve ok – nastavlja Džena.

U Hrvatskoj su proveli sedam dana. Bilo je fantastično, dodaje uvijek nasmijana Zeničanin.

– Kakvo bi bilo ljetovanje da ne svratimo u Hrvatsku i tu smo napunili baterije za nove radne pobjede – dodaje naša poznata urednica.

Na bazenu i moru, bar kada su u pitanju pripadnice ljepšeg spola, niko joj nije mogao “parirati” u skokovima. Njen suprug snimio je trenutak Dženinog skoka koji je podijelila na društvenim mrežama.

Obasuli su je komentarima za prelijep skok, ali mora se priznati i atraktivan izgled. Ko bi rekao, kako je napisala jedna od onih koje Dženu prate na Facebooku, da je majka dvoje djece.

Izgleda puno bolje od dosta mlađih žena, jedan je od komentara ispod njenih fotografija.

Pratite nas:
Vrijeme je za bebu:
Ispovijest Vesne, su