PočetnaAktuelnoNezaboravno druženje u Ženevi: Viki predvodila zabavu, a onda su nešto nezaboravno na sceni napravili Samira i Zijo Kasumović i Hanna iz Srebrebika

Nezaboravno druženje u Ženevi: Viki predvodila zabavu, a onda su nešto nezaboravno na sceni napravili Samira i Zijo Kasumović i Hanna iz Srebrebika

Ženeva, jedan od najljepših gradova u Švicarskoj, bio je domaćin popularnoj regionalnoj folk pjevačici i članici žirija „Zvezde Granda“ Violeti Viki Miljković.

Viki i Taške: Lijep provod u Ženevi

Tamošnji bh. klub ugostio je ovu pjevačicu, kao i njenog supruga Tašketa, bračni muzički par iz Holandije Ziju i Samiru Kasumović, mladu i talentiranu pjevačicu iz Srebrenika Adelisu Hannu Babajić, muzičara Benu Odobašića iz Holandija te menadžera Hilmu Peljtu.

Viki sa jednim od organizaora i domaćina

Više stotina posjetilaca uživalo je u hitovima popularne Viki. Ona je opet onako vesela i nasmijana za svakog posjetioca imala lijepu riječ, a svi oni, a bilo ih je mnogo, koji su željeli da se slikaju s njom, Violeta je ispunjavala njihovu želju.

Viki Miljković sa fanovima

Popularni muzički bračni par Samira i Zijo Kasumović oduševili su njihovim nastupom, a Zijinu pjesmu, sada već uveliko i njegov veliki hit i njegovu muzičku ličnu kartu „Čudno vrijeme“, publika je tražila da čuje više puta.

Zijo nam je rekao da uskoro ulazi u studio i snima nove pjesme koje će opet biti nešto sasvim drugačije od onog što je do sada snimao.

Samira, Beno, Hanna i Zijo

Njegova supruga Samira također je naišla na odobravanje publike. Ona je sa Zijom otpjevala i nekoliko njihovih zajedničkih duetskih pjesama, a više puta se čuo njihov zajednički hit „Ovakva ljubav nigdje ne postoji“.

Mlada djevojka iz Srebrenika i odlična pjevačica, stara samo 21 godinu, Adelisa Hanna Babajić nije ništa manje zaostajala za njenim kolegama, pa je pjevajući sevdalinke, ali i pjesme njenih starijih i popularnijih koleginica publiku podigla na noge.

Viki i Esmerald

Prema onome što se moglo vidjeti mlada Hanna je izuzetno popularna i tražena u Švicarskoj ,ali i u Francuskoj, a sve zahvaljujući njenom dobrom prijatelju i saradniku Esmeraldu Smajižu, inače organizatoru popularnih muzičkih dešavanja u Francuskoj.

Prije nastupa Viki i  Taške iskoristili priliku da malo prošetaju po Ženevi, pravili zajedničke slike i selfije, pa sa sjetom pomislili kako bi bilo divno da je i njihov sin Andrej s njima.

 

 

 

Pratite nas:
Porodila se Goga Sek
Premijerno poslušaj