PočetnaAktuelnoNi zdravstveno stanje Dare Bubamare nije najbolje!

Ni zdravstveno stanje Dare Bubamare nije najbolje!

Dara Bubamara je prošle sedmice prošla kroz pakao!

Pjevačici je naglo pozlilo zbog čega je bila prikovana za krevet! Doktori su Dari naredili strogo mirovanje, ali ona to nije ispoštovala u potpunosti!

https://www.instagram.com/p/B5DoFZVDrVy/

-Dara mnogo radi, izgleda da se preforsirala, a još je mjesecima na nekim mučnim dijetama zbog čega joj je oslabio imunitet! Ona je prošle nedjelje osjetila malaksalost, ali je to nije spriječilo da završava obaveze, pa se u jednom momentu u stanu onesvijestila. Naša zajednička drugarica je, samo pukom srećom, u tom momentu bila s njom i odmah je zvala Hitnu pomoć koja je došla i ukazala prvu pomoć Dari. Olakšavajuća okolnost je bila što Kosta nije bio tu, jer bi se dijete prepalo.

https://www.instagram.com/p/B4u3PsxAJDT/

Doktor je rekao da Dara mora da miruje, imala je nizak pritisak, uključili su joj infuziju i prepisali terapiju. Međutim, ona je u subotu imala nastup u Smederevu i otišla je da ga odradi kao da joj se ništa ne dešava, a da sve bude gore, dobila je i temperaturu baš na dan nastupa. U nedjelju je morala sama da zove hitnu kako bi joj dali infuziju pošto bukvalno nije mogla da se pomjeri iz kreveta, i sada mora da leži i da se oporavlja, jer je jedva izdržala nastup, mislila je da će da padne u nesvijest! – ispričala je Darina drugarica!

Pratite nas:
Ana Bekuta će u knj
Dragana Mirković st