PočetnaAktuelnoNihada Kapetanović, pjevačica iz Kiseljaka: Život me nije mazio, sve što mi se u životu izdešavalo predeverala sam uz pomoć svojih kćerki

Nihada Kapetanović, pjevačica iz Kiseljaka: Život me nije mazio, sve što mi se u životu izdešavalo predeverala sam uz pomoć svojih kćerki

Nihadu Kapetanović, pjvačicu iz Kiseljaka, teška životna sudbina godinama je pratila. I napokon je krenula u drugom pravcu.

– Non-stop nastupam, nisam mogla sanjati da ću sa 50 godina imati toliko posla – govori nam Kapetanović.

Zahvaljujući pobjedi u „Nikad nije kasno“ shvatila je da za nju nikad nije kasno, jer se nije nadala da će ovaj uspjeh imati toliki odjek u javnosti.

-Prije učešća u „Nikad nije kasno“ mislila sam se definitivno povući s estrade, ali, eto, pozvali su me iz produkcije i desio se preokret – pojašnjava Kapetanović.

Najteži trenutak u njenom životu joj je bio kada se ubio njen suprug Zoran Kapetanović.

– Inače, život me nije mazio i trenutno osjećam kao da sve ispočetka krećem. Kćerke su mi najveća podrška u svemu i sve što mi se u životu izdešavalo predeverala sam zahvaljujući njima. Bilo koji blagdan i slavlje dočekam u suzama otkada nema Zorana, a vidim da je teško i djeci. Iako su krenule svojim putem i žive svoje živote, moje kćerke su i dalje djevojčice, koje nazivam maminom snagom – kaže Kapetanović.

 

 

Pratite nas:
Džej iskreno o estr
Halid Muslimović vi