PočetnaAktuelnoNikolina Kovač zbog ljepote prošla pakao: Kosa mi je otpala, to je za mene bilo jako stresno

Nikolina Kovač zbog ljepote prošla pakao: Kosa mi je otpala, to je za mene bilo jako stresno

“Kako da te zaboravim”, pjesma je Nikoline Kovač kojom je briljirala na ovogodišnjem festival “Ilidža 2018.”. Pjesmu je na poklon Nikolini producirala naša najveća muzička zvijezda Halid Bešlić.

-Ponosna sam i privilegovana što sam uopće učestvovala na jednom tako prestižnom festivalu. Sarajevo je moj grad i željela sam se predstaviti na najbolji mogući način od samog izvođenja, emocije, interpretacije… Htjela sam da se dostojanstveno predstavim, a takav pristup mi je donio pobjedu zbog koje sam posebno sretna. Halid je prvenstveno čovjek velikog srca i neko ko je odmah osjetio da po senzibilitetu pjesma može odgovarati meni i bio je apsolutno u pravu – izjavila je Nikolina.

Važi za jednu od najljepših na estradi. Međutim zbog ljepote je prošla kroz pravi pakao.

Već godinama je prepoznatljiva po svojoj plavoj kosi, ali ovakav izgled ju je umalo mnogo koštao, a ona je zbog čitave situacije doživjela mnogo stresa.

Naime, pjevačica je otkrila da je svojevremeno prošla kroz pravu dramu, kada joj je, zbog greške frizera, na jednom dijelu glave potpuno opala kosa.

-Prošla sam kroz jednu veliku torturu. Imala sam jako dugu kosu i zdravu i njegovanu bez bilo kakvih klipsi. Međutim, ja sam doživjela hemijsko šišanje jer su frizeri koristili blanš kako bi mi posvetlili kosu, a nisam za to znala i moja kosa je otpala. U jednom dijelu glave sam bila ćelava. To je za mene bilo jako stresno – ispričala je nedavno Nikolina.

Pratite nas:
Brazilka prodaje nev
Scene koje će vam p