PočetnaMuzikaNina Badrić prisjetila se svojih početaka: Sjećate li se kada je ovako izgledala?

Nina Badrić prisjetila se svojih početaka: Sjećate li se kada je ovako izgledala?

Nina Badrić prisjetila se svojih ranih početaka u karijeri, podijelivši s fanovima na Instagramu fotografiju nastalu 90-ih, kada su nastali neki od njenih prvih hitova.

Imala je kratku bob frizuru, crveni ruž i tanke obrve koje su s nosile 90-ih. S nostalgijom su se nekih prošlih vremena prisjetili i Ninini fanovi koji su pjevačicu obasuli komplimentima i lijepim riječima.

– ”Ko je lijep, lijep je zauvijek”, ”Ja i sve moje prijateljice smo furale ovu tvoju frizuru”, ”Prelijepa Nina”, ”Diva bila i ostala” – neki su od komentara ispod fotografije koja je nastala sredinom 90-ih kada je Nina objavila prvjenac „Godine nestvarne“, a potom i duet „Ja sam vlak“ s Emilijom Kokić.

-Nina se muzikom počela baviti već kao devetogodišnjakinja, pjevajući u dječijem horu „Zvjezdice“, s kojim je snimila nekoliko albuma i stekla veliko muzičko iskustvo u horskom i gospel pjevanju, a nakon sedam godina provedenih u horu, Nina odlazi u studio gdje pjeva prateće vokale izvođačima, kao što su „Parni valjak“, „Prljavo kazalište“ i drugi.

Pratite nas:
Pogledajte kakvu zvj
Ovo je kćerka Saše