PočetnaAktuelnoNišta nije imao od uloge u ‘Boljem životu’: Poznati glumac iskreno o kultnoj seriji

Ništa nije imao od uloge u ‘Boljem životu’: Poznati glumac iskreno o kultnoj seriji

Kultna serija „Bolji život“ već tri i po decenije oduševljava gledaoce koji se iznova raduju i tuguju sa glavnim junacima.

U posljednjoj seriji koja je prije raspada bivše države okupila najveće zvijezde jugoslovenskog glumišta, simpatije publike osvojio je doktor Ivo Lukšić, kojeg je glumio Aljoša Vučković.

Aljoše dugo nema na televizijskim ekranima i zato smo poznatog glumca pitali smo kako sa ove vremenske distance gleda na „Bolji život“.

-Svako malo mi kažu pa vi ste igrali u toj seriji. Ja se pitam samo, kako smo uspjeli samo toliko serija uspjeli da napravimo u ovoj državi. Postavlja se pitanje, da li je za umjetnost potrebno da te neko kinji. Bolji život je samo dokaz da jednim poštenim plaćanjem dobrog scenarija, dobrih glumaca, produkcije možete napraviti kultnu seriju, sve ostalo je politizovano.

Glumac je istakao da mu serija osim novčanog doprinosa nije donijela ništa.

-Meni uloga nije donijela ništa, jedan novčani doprinos, u tom petogodišnjem angažmanu da sazrim kroz rad. Sigurno je da je čovjek pametniji u petoj godini nego u prvoj – rekao je Aljoša.

Pratite nas:
Mustafa će poludjet
Brena napunila 61 go