PočetnaAktuelnoNjemačka štampa bruji o Miri Škorić: Pjevačica osula paljbu po NATO

Njemačka štampa bruji o Miri Škorić: Pjevačica osula paljbu po NATO

Mira Škorić osvanula je u na jednom poznatom portalu u Njemačkoj zbog izjave da će se pridružiti građanima koji će u oktobru tužiti zemlje članice NATO koje su 1999. godine bombardovale Srbiju osiromašenim uranijumom.

Njena izjava da su sve potrovali izazvala je buru komentara i oprečna mišljenja kod tamošnjih čitalaca. Jedni su je kritikovali, a drugi podržali.

Podsjetimo, Škorićeva je na manifestaciji u Leskovcu održala sjajan koncert, nakon kojeg je odgovarala na brojna pitanja novinara, pa se između ostalog osvrnula i na svoju bolest.

-Ne volim da razmišljam o sebi kao da sam bolesna osoba, jednostavno guram dalje, živim i pjevam iskreno. Međutim ja, kao i mnogi građani, pretrpjela sam brojne posljedice zbog bombardovanja. Sve ih zbog toga treba tužiti! Sve su nas potrovali! I ne samo da se tuži, već da ih za uši dovučemo u naše bolnice i sprovedemo ih kroz onkološka odjeljenja na kojima leže djeca. To je strašno! Vi ne znate koliko su to divna i pametna djeca, a moraju da se bore s nečim što ih izjeda – rekla je Mira.

Pratite nas:
Šaban Šaulić se u
Na meti sam cijelog