PočetnaAktuelnoNosim jeftinu majicu i idem na pijacu: Zlata se ponaša kao sav normalan svijet, a bez blama je ovo uradila sa Gocom

Nosim jeftinu majicu i idem na pijacu: Zlata se ponaša kao sav normalan svijet, a bez blama je ovo uradila sa Gocom

Zlata Petrović priznaje da nije rob marki, te da sve na njoj, kada se sabere, ne košta više od nekoliko hiljada srbijanskih dinara.

Sebe smatra običnom ženom i, pored velike popularnosti koju je stekla, nikad nije digla nos, već je uvijek bila prizemna.

-Mislila sam da velike zvijezde ništa ne rade same, da njima svi prinose, da igraju oko njih, da jedu na cjevčicu. Međutim, kada sam ušla u taj svijet, shvatila sam da nije tako. Najveće zvijezde su obične, jednostavne, normalne i zahvaljujem Bogu što sam naučila da se tako ponašam. Ponašam se normalno, nikada nisam nešto sređena, idem na pijacu, družim se i sa običnim ljudima, kao i sav normalan svijet – otkrila je Zlata, pa dodala:

-Ja, bre, nosim majicu od 500 dinara, eto koliko sam prizemna i koliko me boli uho za markirane stvari. Ne gledam šta je u trendu, šta se nosi, već isključivo oblačim ono u čemu se osjećam prijatno. Nisam nikada bila rob mode niti ću biti.

Zlata je pokušala da dočara koliko je prizemna, pa je objasnila kako se ponaša sa sa drugaricom Gocom Božinovskom.

-Prije nekoliko sedmica bila sam kod moje Goce i vozila je do grada nešto da završi. Pristanem da obje tako smiješno obučene s bazena, u nekim krpicama, odvezem do grada. Mi smo tako išle po radnjama i nije nas bilo briga ni za koga. Poslije razmišljamo i shvatamo da bi malo koja žena tako bez blama išla u šoping raščupana i nesređena. Eto, takve smo mi, normalne i bez kompleksa – ispričala je pjevačica.

Nakon ovoga osvrnula se i na koronavirus, te rekla da je vječiti borac i da se ne predaje lako, ali je priznala da ju je virus malo poremetio.

-I kada nisam dobro, ja sam dobro. Dosta ljudi je poremetilo sve ovo oko koronavirusa. I mene je, ali držim se. Ne smijem da kukam, kako je svima, tako će biti i meni – izjavila je ona.

Podijeli

Pratite nas:
Anabela tvrdi da je
Indira Radić sjetil