PočetnaAktuelnoNova drama u porodici Bekvalac: Nataša angažirala obezbjeđenje kako bi zaštitila kćerke

Nova drama u porodici Bekvalac: Nataša angažirala obezbjeđenje kako bi zaštitila kćerke

Nataša Bekvalac kao da je predodređena na probleme! Nakon što je u srijedu prepodne vodila kćerkicu Katju u Centar za socijalni rad, gdje je bio zakazan susret djevojčice sa ocem, bivšim Natašinim suprugom Lukom Lazukićem, pjevačica je doživjela traumu.

Bekvalčevu je ispred zgrade verbalno napao Željko Inđić, bivši osuđenik za pljačku i Lazukićev drug. Prema Natašinim riječima, on joj je rekao da će je je*ati i prijetio joj prstom.

Pop zvijezda je slučaj prijavila policiji, gdje je otkrila da joj je Inđić poznat odranije, jer je živio u njenoj kući na salašu u Novom Sadu, po nagovoru njenog supruga Luke Lazukića.

Kako tvrdi izvor blizak pevačici za „Alo!“, Nata je prinuđena da angažuje obezbjeđenje, jer se plaši za svoju i sigurnost djece.

– Doživjela je još jednu traumu! Kao da joj je neko bacio kletvu, pa ne može da se izvuče iz problema. Taman što se donekle oporavila od batina koje je dobila od Luke i psihičkog terora koji je preživljavala tokom braka s njim, sada je stižu problemi koji dodatno stvaraju pritisak na njenu psihu. Ona je bila šokirana kada je ugledala Inđića u srijedu popodne. Nije mogla da vjeruje da se to dešava. U trenutku kada joj se obratio, ona se veoma uplašila. Nije znala šta sve može da očekuje od njega. Srećom da je drugarica bila s njom, pa je nekako bila mirnija – kaže naš izvor i dodaje:

– Nakon što je slučaj prijavila policiji, Nataša je riješila da angažuje privatno obezbjeđenje, jer je veoma uplašena za sebe i kćerkice. S obzirom na to da sada često nastupa i sve više izlazi iz kuće, ona želi da se osjeća sigurno i da ne razmišlja šta može da joj se desi. U ovoj odluci podržali su je članovi porodice – kaže izvor.

Pratite nas:
Sijepo crijevo nije
Svi misle da je Dado