PočetnaAktuelnoNova svađa nakon pomirenja: Rada se ne želi preseliti u Gradačac, Haris ‘pobijesnio’

Nova svađa nakon pomirenja: Rada se ne želi preseliti u Gradačac, Haris ‘pobijesnio’

Rada Manojlović je posljednjih dana na velikim mukama koje joj zadaje Haris Berković.

Berković posljednjih dana priča da su se pomirili, a oni koji ga dobro poznaju tvrde i da on već dugo vrši pritisak na pjevačicu da se što prije iz Beograda preseli u njegov rodni Gradačac. On, navodno, želi da tamo počnu zajednički život, ali Luče iz Četereža još uvijek tvrdi pazar.

– Njih dvoje se i dalje ludo vole, iako neki ljudi iz njihovog okruženja na sve načine pokušavaju da ih razdvoje. Istina je i to da imaju trzavice u vezi, ali generalno odlično funkcionišu kada su zajedno. I jedno i drugo previše rade, pa im posao nekad predstavlja teret jer ne mogu nigde da otputuju zajedno zbog toga što do kraja sezone imaju zakazane tezge. Doduše, Rada više. Haris je sretan zbog toga i podržava je, ali u posljednje vrijeme insistira na tome da se presele u Bosnu, jer bi tamo imali više mira – kaže sagovornik “Kurira” i dodaje da Manojlovićeva ipak nije spremna na taj korak.

– Nedavno su ozbiljno porazgovarali i Haris joj je saopćio da je za njihovu vezu najbolje da žive u njegovo rodno mjesto. Međutim, ona je veoma vezana za Beograd i ne želi da se seli iz stana na Zvezdari, pa se oko toga prepiru. Ostalo je na tome da prođe zima, pa na proljeće da odluče da li će kupiti nekretninu najprije u Srbiji ili u Bosni – završava Harisov prijatelj.

– Spremna sam na razne stvari zbog ljubavi. Sve bih učinila za Harisa, ali polako, za sad uživamo, a vidjet ćemo šta će biti dalje – rekla je pjevačica.

Pratite nas:
Ko je Slađani Mandi
Šaban Šaulić: Ne