PočetnaMuzikaNovi početak! Darko Lazić publici priprema spektakularan koncert, godinu dana nakon saobraćajke

Novi početak! Darko Lazić publici priprema spektakularan koncert, godinu dana nakon saobraćajke

Nakon prvog albuma Darka Lazića uslijedili su brojni hitovi, nastupi, lični i profesionalni uspjesi koje je trenutak pjevačeve nepažnje i neodgovornosti mogao zauvijek da prekine. Teška saobraćajna nesreća koju je Darko preživio postala je glavna tema.

Ožiljci su bili teški, prije svega oni koji se ne mogu vidjeti golim okom. Uz Darka je bila porodica, rodni Brestač, kolege, prijatelji, menadžer i producent Mersed Hadžić. Svi su mu dali bezrezervnu podršku i snagu da ponovo bude onaj dečko iz Arene anđeoskog glasa.

Ipak, najteže je kada te okolina osudi, kada se pokaješ, kada ti oproste… U tim momentima važno je da podijeliš zahvalnost koju osjećaš, a Darko Lazić je zahvalan.

Kako bi to osjećanje podijelio sa svima koje je možda iznevjerio ili povrijedio, kako bi pokazao da nije zapostavio svoju publiku i ljude koji ga vole, Lazić će 29. oktobra izaći na scenu Sava centra okružen kolegama i održat će koncert pod nazivom “Novi početak”.

Za Darka će to okupljanje biti baš to – novi početak. Svi koji te večeri budu u centru Sava čut će njegove najveće hitove koje glas proizvodi, a duša pjeva.

Novi početak je događaj na kome će publika dobiti aplauz od Darka i svih izvođača koji će se te večeri popeti na scenu da pokažu da su prijatelji i kada je lijepo i kada je teško.

Podijeli

Pratite nas:
Goca Tržan otkrila
Vratio se Johnny Dep