PočetnaMuzikaNovi projekt BHRT-a: “Studio N – Narodni Studio” uz Koketa

Novi projekt BHRT-a: “Studio N – Narodni Studio” uz Koketa

Muzička produkcija BHRT-a kreće u novi projekt i serijal „Studio N – Narodni Studio „ u okviru kojeg će u srijedu 15.11..2017. s početkom u 20 sati u studiju MP BHRT nastupiti poznati popularni bh. pjevač Semir Cerić Koke sa gostima uz pratnju Orkestra MP BHRT. Specijalni gost večeri je Hari Mata Hari

Semir Cerić Koke, bosanskohercegovačka je estradna zvijezda, koja svakim nastupom jednostavno pravi veliki dernek. U svom repertoaru ima mnogo zlatnih hitova, a poznat je i po tome da publiku od početka do kraja koncerta „drži uz sebe“ dajući 101 posto tokom nastupa.

U svom repertoaru ima mnogo zlatnih hitova, a poznat je i po tome da publiku od početka do kraja koncerta „drži uz sebe“

Poznat je po posebnim interpretacijama, znalačkim tehnikama i neodoljivom šarmu. Njegov prvi hit „Sjećaš li se Sanja“, s kojim je započeo svoju uspješnu karijeru 88 godine postao je svojevrsna  „himna“ sarajevskih taksista. Dovoljno je prisustvovati njegovom nastupu i shvatiti zašto je Semir Cerić Koke toliko omiljen i tražen.

Nakon projekta „Studio 2 Live“, koji promovira zabavnu popularnu muziku i uskoro kreće u drugu sezonu, Muzička produkcija BHRT-a svojim djelovanjem unutar projekta “Studio N”  želi čuvati i razvijati narodni muzički segment i pored poznatih imena dati šansu novim generacijama i talentima iz čitave Bosne i Hercegovine. BH radio 1 realizira živi prenos, BHT 1 snima i odloženo emitira snimak koncerta. Ulaz je besplatan uz obaveznu najavu dolaska na mail [email protected] Broj mjesta je ograničen!

Pratite nas:
Nakon Pariza, Belma
Sarajevo: Novogodiš