PočetnaAktuelnoNovi skandal na pomolu: Ognjen Vranješ djevojku saigrača predstavio kao svoju

Novi skandal na pomolu: Ognjen Vranješ djevojku saigrača predstavio kao svoju

Bivši bh. reprezentativac Ognjen Vranješ osvojio je najpoznatiju srbijansku blogerku Zoranu Jovanović, poznatiju kao Zorannah.

Prema pisanju “Telegrafa”, oni su nedavno počeli romansu, a da Vranješ s njom ima ozbiljne namjere, govori i činjenica da je ugostio Zoranu u Atini.

View this post on Instagram

#tb

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

– Zorana i Ognjen upoznali su se još u vrijeme kad se ona zabavljala s njegovim saigračem iz reprezentacije Danijelom Milićevićem. No,odnedavno su počeli da se dopisuju putem Instagrama. S vremenom su se zbližili i Ognjen nije mogao da zamisli dan a da se ne čuje s njom. Zato ju je pozvao da dođe u Atinu. Zorana se nije dvoumila, spakovala je stvari i došla s najboljom prijateljicom, čiji muž igra za reprezentaciju Bosne, koja je baš u Atini igrala protiv Grčke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Kako Vranješ nije pozvan u reprezentaciju, bio je slobodan da ih izvodi i provodi vrijeme s blogerkom – govori izvor.

https://www.instagram.com/p/B2y__6fgsi1/?utm_source=ig_embed

Izvor otkriva i da je Ognjen Zoranu vodio po skupim restoranima i diskotekama u Atini.

Pokazivao joj je sva atraktivna mjesta, a koliko mu se svidjela, govori i činjenica da je nije skrivao od tamošnjih prijatelja te da mu uopće ne predstavlja problem to što je ona bila u dugogodišnjoj vezi s njegovim saigračem u reprezentaciji. Predstavljao ju je kao svoju djevojku, što je sve iznenadilo – završava priču izvor, a par se nije oglašavao o ovoj temi.

Podijeli

Pratite nas:
Život obavijen tugo
Nagli preokret na su