PočetnaAktuelnoNovost u porodici našeg najpoznatijeg pjevača: Bešlić se sa porodicom seli u Njemačku

Novost u porodici našeg najpoznatijeg pjevača: Bešlić se sa porodicom seli u Njemačku

Najpopularniji bh. pjevač Halid Bešlić ubuduće će sigurno puno više vremena provoditi u Njemačkoj. No, od januara će tamo boraviti duže ne samo zbog posla već i iz privatnih razloga.

Naime, Dino, sin našeg popularnog folkera, sa svojom porodicom od januara iduće godine imat će novu adresu stanovanja. Prema našem dobro obavještenom, Halidov nasljednik sa suprugom i djecom ubuduće će živjeti u Offenbachu.

-Stan su našli preko prijatelja, inače poznatog estradnog menadžera Sabita Saše Derviševića. Halidu i njegovoj supuzi Sejdi teško pada što će biti razdvojeni od unučadi odnosno sina i snahe, ali će sigurno ubuduće puno više nego do sada, putovati u Njemačku – priča nam prijatelj blizak Bešlićevoj porodici.

Stan našli preko prijatelja, menadžera Sabita Saše Derviševića

Kako saznajemo, Halidova snaha je dobila radno mjesto na jednom prestižnom Institutu u Frankfurtu. Tako dobar posao nikako nije mogla propustiti pa ga je odmah prihvatila zbog čega su se brzo dali u potragu za stanom.

-Sa Sašom su jako dobri prijatelji, a kako on tamo godinama živi i radi, znali su da će im on najbrže naći stan kakav zadovoljava njihove potrebe i ukuse – priča jedan Halidov prijatelj.

Pratite nas:
Poslije ovog „Napa
Darko Lazić se potp