PočetnaAktuelnoO novoj pjesmi Enele Palavra tek sada će se pričati: Sada će „zakucati“ sa Alenom Islamovićem, u pripremi duet sa još jednim mega popularnim folkerom

O novoj pjesmi Enele Palavra tek sada će se pričati: Sada će „zakucati“ sa Alenom Islamovićem, u pripremi duet sa još jednim mega popularnim folkerom

Enela Palavra, prelijepa Sarajka koja živi i radi u Americi, ozbiljna je „prijetnja“ mnogim pjevačicama. I do sada je sa nekoliko jako dobrih pjesama koje su za vrlo kratko vrijeme pridobile armiju fanova, mnogim pjevačicama „zadala težak udarac“. I za većinu je nemoguće, pogotovo onim pjevačicama koje su u njenim godinama, da za tako kratko vrijeme koliko su u estradnim vodama, imaju toliko dobrih pjesama, nekoliko dobrih dueta sa popularnim estradnim imenima.

Ranije je snimila duet sa Selmom Bajrami „Mlađe, slađe“, „Vatra s vatrom“ koji je snimila sa Nemanjom Stankovićem… ova lijepa djevojka ovih dana završila je dugo najavljivani duet sa Alenom Islamovićem pod nazivom „Nije mi dobro“.

– Enela je jako perspektivna mlada pjevačica. Smatram da njenim pojavljivanjem estradna scena dobija zaista puno. Ona je spoj ljepote u svakom smislu. Muzički je itekako obrazovana, lijepo pjeva, fatnastično izgleda na sceni kojom odlično vlada… Kao stvorena je za estradu – kazao nam je Alen Islamović.

Njihova zajednička pjesma je samo početkak nove saradnje. Tako će uskoro Islamović imati svoj 40-minutni muzički show na velikom koncertu koji će se desiti u Vodicama. Baš Enela je njegova specijalna gošća. Tamo će s njim otpjevati duet koji su snimili, kao i njegov veliki hit „Lopov“ koji je ranije snimio sa Indirom Radić.

– Pjesma je jako dobra, mladalačka, klupska… Drago mi je da se i Alenu dopala kada je dobio tekst, a sigurna sam da će jako dobro reagirati i publika – kaže Enela naglašavajući kako ovih dana snimaju spot za duet „Nije mi dobro“.

Da je Enela odlučila da „zakuca“ na sami estradni vrh govori i vijest da je njen tim već završio dogovor sa jednim mega popularnim bh. folk pjevačem. Za sada Enela ne želi otkrivati njegovo ime, no vjeruje da će njena pjesama sa popularnim pjevačem itekako „zatalasati“ estradnu scenu!

Ostaje da sačekamo i vidimo kakvo je novo iznenađenje pripremila prelijepa Enela!

 

 

Pratite nas:
Viki Miljković u š
Rada Manojlović vra