PočetnaDijasporaO ovoj svadbi u Njemačkoj svi pričaju: Kako je Osman Hadžić pjesmom rasplamsao ljubav između Belme Došić i Adnana Krivdića?

O ovoj svadbi u Njemačkoj svi pričaju: Kako je Osman Hadžić pjesmom rasplamsao ljubav između Belme Došić i Adnana Krivdića?

U njemačkom gradu Saarbrücken vjenačali su se i u zajednički život krenuli Adnan Krivdić i Belma Došić koja je sada kroz budući život sa Adnanon krenula sa njegovim prezimenom.

Više stotina zvanica došli su da Adnana i Belmu uz pjesmu i dobro raspoloženje isprate u njihov novi dugogodišnji zajednički život.

Svadbarski program je po dolasku mladenaca pjesmom Šake Polumente „Pod sjajem ružičastih zvijezda“ otvorio popularni Osman Hadžić.

Prije njega instrumentalmom izvedbom pjesme Dine Merlina “Supermen“ koji su svirali gitarista Kemal Suljagić, klavijaturista Enes Velić i harmonikaš Elvedin Elo Muhić, otpočeli su ovo veliko veselje.

Nakon što su otplesali prvi ples, Adnan i Belma su primali čestitke rodbine i prijatelja, a nakon toga uslijedilo je nezaboravno druženje uz dobru pjesmu.

-Sretan sam kada pjevam na svadbama, kada pjesmom u novi život uvedem mlade ljude, a Belmi i Adnanu želim sve najbolje od srca – rekao je Hadžić za Ekspanzija.com.

Bato Šišić

Pratite nas:
Emir Đulović osvoj
Tako to radi „Žen