PočetnaAktuelnoO razvodu pjevača dugo je brujala javnost: Bivša žena Dade Polumente nakon skandala nastavila dalje, evo čime se bavi

O razvodu pjevača dugo je brujala javnost: Bivša žena Dade Polumente nakon skandala nastavila dalje, evo čime se bavi

Ogroman skandal potresao je javnost kada je samo nakon pet i po meseci Dado Polumenta potvrdio da se razvodi od supruge, a kako se pisalo, ona je pobjesnela zbog njegovog ponašanja.

Popularni pevač i lijepa vjeroučiteljica Selma Mekić vjenčali su se 12. decembra 2012.godine u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednica sa Anom Marijom Kikoš.

Poslije pet i po meseci braka, Dado Polumenta i Selma su raskinuli bračnu zajednicu koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i vjerom.

Kako se tada pisalo, skandal je nastao kada je Selma vidjela suprugove fotografije iz noćnog provoda.

– Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbjegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u posljednje vrijeme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen djevojkama – rekao je svojevremeno izvor blizak ovom paru.

Kako je sa Selmom imao šerijatsko zabavljanje, Dado je ranije izjavio da mu ništa od onog što ne uključuje takvu vezu nije nedostajalo.

– Meni je to bilo sasvim normalno i ništa od nabrojanog mi nije nedostajalo. Samo mi je bilo dovoljno da je Selma pored mene, da joj čujem glas. I te dvije stvari su bolje od svega što ste nabrojali – rekao je Dado dok je bio sa Selmom.

Pjevačeva supruga Selma je, također, imala riječi hvale za svoju jaču polovinu.

– Veoma je lep, kulturan, pažljiv i emotivan. Ja zaista nisam imala pojma da je on taj popularni Dado Polumenta. Kada sam ga prvi put ugledala, mislila sam da je lokalni Pazarac – izjavila je Mekićeva svojevremeno.

Selma je nakon razvoda nastavila dalje, a bavi se kaligrafijom, kao i izradom originalnih ženskih marama.

– Krenuli smo sa prvom serijom ženskih marama sa mojim originalnim kaligrafskim radom i zaista sam sretna što je sve više žena koje sa zadovoljstvom nose marame, svaka na svoj način – poručila je ona nedavno.

Pratite nas:
Milica Todorović je