PočetnaShowbizObožavatelji su uvjereni da je Meghan rodila prije dvije sedmice

Obožavatelji su uvjereni da je Meghan rodila prije dvije sedmice

Na pitanje na koga njihov sin najviše sliči, odgovorili su kako će se to vidjeti kroz naredne dvije sedmice.

No neki su tu izjavu pogrešno protumačili i shvatili da je beba rođena u tajnosti prije dvije sedmice.

Princ Harry (34) i Meghan (37) u srijedu su javnosti predstavili sina i upoznali kraljicu Elizabetu II. (93) s osmim praunukom. Otkrili su da su mu dali ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

– Čaroban je, imam dva najbolja muškarca na svijetu i presretna sam, ima najslađi temperament, jako je miran, bili su to posebni dani – komentirala je Meghan nakon službenog fotografiranja u dvorcu Windsor.

Sarajevo, BiH – 8. maj 2019: Panel o Zapadnom Balkanu u sklopu Godišnjeg sastanka Odbora guvernera Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) na kojem su govorili lideri Albanije (Edi Rama D), Crne Gore, BiH, Sjeverne Makedonije i Srbije (Ana Brnabić (L2) donio je nekoliko zanimljivih ideja, ali su se govornici uglavnom složili s konstatacijom Mile Đukanovića (D2), predsjednika Crne Gore da evropeizacija regiona nema alternativu. Na panelu se obratio i predsjednik predsjednik EBRD-a Suma Chakrabarti (L). ( Elman Omiç – Anadolu Agency )

Na pitanje na koga njihov sin najviše sliči, odgovorili su kako će se to vidjeti kroz naredne dvije sedmice. No neki su tu izjavu pogrešno protumačili i shvatili da je beba rođena u tajnosti prije dvije sedmice, prenosi 24sata.hr.

Ta se teorija proširila društvenim mrežama pogotovo zato što se Meghan nije pojavljivala u javnosti nekoliko sedmica prije poroda.

Pratite nas:
Stravičan udes u Ba
'Pravi te majmunom':