PočetnaAktuelnoOd bijede do luksuza! Trošna kuća bez prozora i njih 7 u njoj: Ovdje je živio poznati folk pjevač, teško za gledanje

Od bijede do luksuza! Trošna kuća bez prozora i njih 7 u njoj: Ovdje je živio poznati folk pjevač, teško za gledanje

Ovaj pjevač nije imao lagano djetinjstvo. Roditelji su mu teško radili kako bi obezbijedili najosnovnije uslove za život.

U selu Trudovu je živeo sa svojom porodicom do četvrtog razreda osnovne škole.

Fotografiju iz djetinjstva na Instagram je objavila njegova kćerka Helena, a u pitanju je pjevač Milan Topalović Topalko.

Pored muzike, od koje živi i izdržava porodicu, ribolov mu je najveća strast. Milan Topalović je oženjen suprugom Vesnom.

Podsjetimo, pjevač je pokazao nedavno na društvenim mrežama svojim pratiocima svoj rodni kraj.

Naime, Topalko je otišao u rodni kraj Trudovo na Zlataru, te tom prilikom na svom Instagram profilu objavio kratak snimak i pokazao kuću u kojoj sada žive njegovi roditelji, ali i dedinu kuću u kojoj je živio do svoje 10. godine.

Topalko je otkrio takođe otkrio i koliko ga uznemirava što je voda presušila u jezeru.

-Mi ćemo sa Zlatara da pasemo travu pored svega što nam je Bog dao – naveo je u bijesu Milan.

Topalko je jednom prilikom ispričao da je često zimi sa kapom išao u krevet koliko je bilo hladno u njegovom rodnom kraju.

-Čovjekove potrebe za život su voda, vazduh, nešto da pojede, nešto da obuče i negdje da prespava… Sve ostalo su želje… Ali želje se izvor patnje, što više želite, više patite. U ovoj kući ja sam se rodio i živio prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice. Vjerujte mi i tada sam bio sretan, zato uživajte u onome što imate.

Pratite nas:
Ovako izgleda Emina
Drama na snimanju pr