PočetnaAktuelnoOdmah je morao da pozove pomoć: Miloš Bojanić za dlaku izbjegao nesreću na moru, unuke se potresle!

Odmah je morao da pozove pomoć: Miloš Bojanić za dlaku izbjegao nesreću na moru, unuke se potresle!

Miloš Bojanić već 30 godina zna gdje i kako provodi ljeto. Od juna, a nekada čak i malo ranije, Miloš pakuje kofere i seli se na nekoliko mjeseci u Crnu Goru gde ima prelijepu kuću u mestu Baošić kraj Herceg Novog.

Ove godine imao je najljepše društvo jer su mu stigle unuke od sinova Mikice i Baneta iz Amerike.

Pošto dugo ima kuću na moru, Miloš je sebi prije nekoliko godina kupio i čamac kako bi se opuštao na njemu, plovio, a nekada iz zabave išao i da peca. Sada je kao ponosni djed odveo unuke da im pokaže nekoliko predivnih skrivenih plaža na koje može samo da se ode čamcem, a koje su one htjele da vide.

Niko, međutim, nije mogao da predvidi da će se desiti nezgoda i da djed i unuke neće daleko odmaći.

-Bojana, Aleksandra i Anđelija su se spakovale, ponijele sve stvari koje im trebaju za jedan dan van kuće i uputile se sa dedom u avanturu. Nije prošlo ni pet minuta od kada su krenuli, nešto se čudno čulo kod motora i samo su stali. Miloš je zbog djevojčica ostao pribran iako mu nije bilo svejedno, pozvao je pomoć i nadao se da će se sve brzo završiti. Drama nije trajala dugo i brzo su se Miloš i djeca dokopali kopna, ali djevojčice su bile uznemirene tokom cijelog dana – uvjerio se reporter „Kurira“ na licu mjesta, a djevojčice više nisu htjele da se voze barkom, već su otišle na kupanje na lokalnu plažu.

Pratite nas:
Urnebesan video: Maj
Džej iskreno o estr