PočetnaAktuelnoOglasila se Đulkica, kćerka Sinana Sakića: Fotografirala se jutros u svom domu, nije tačno da se ljekari bore za njen život

Oglasila se Đulkica, kćerka Sinana Sakića: Fotografirala se jutros u svom domu, nije tačno da se ljekari bore za njen život

Kasno sinoć je objavljeno da se oko 20:30 sati u Baselu u Švicarskoj, dogodila stravična saobraćajna nesreća.

Kako je objavljeno, kćerka Sinana Sakića, Đulkica Sakić-Amzić, nakon nekoliko sati provedenih u teretani, sjela je u svoj automobil zaputivši se kući gdje ju je čekao suprug. Izlazeći s parkinga lokalne teretane u Baselu u njen se automobil velikom brzinom zakucao kombi, prenosi Senzacija.

Lokalna policija i ekipa hitne pomoći su odmah došli na lice mjesta. Đulkicu su sat vremena izvlačili iz automobila. Redakciji Senzacija.ba javila se djevojka sa lica mjesta koja tvrdi da je Đulkica u veoma lošem stanju i da su je odvezli u bolnicu.

Jutros, nakon što je vidjela da kruži priča da se ljekari bori za njen život, užasnuta tom lažnom informacijom oglasila se kćerka Sinana Sakića.

-Zamislite moju kćerku, mamu, braću… dok čitaju ovakvu izjavu žene koja je tvrdila da je posmatrala sve ovo – objavila je Đulkica uz fotografiju koju je jutros snimila u svom domu.

Pratite nas:
Pravi razlog razvoda
Aleksandra je poslij