PočetnaAktuelnoOglasio se bivši Severinin suprug povodom sumnjive naprave ispred njegove kuće, evo šta je rekao

Oglasio se bivši Severinin suprug povodom sumnjive naprave ispred njegove kuće, evo šta je rekao

Telegraf je jutros objavio da je Severina Kojić pokušala ubiti Milana Popovića, a uslijedio je odgovor pjevačice, u kojemu ona kaže da Popović čini sve kako bi je diskreditirao kao majku i javnu osobu.

Milan Popović je kazao da je Severinu i Igora Kojića prijavio policiji nakon što je pronašao čudnu napravu nalik na svijeću koja je gorjela ispred garaže njegove kuće u Zagrebu.

– Po povratku kući našao sam napravu nalik na svijeću koja je gorjela. Naprava je puno teža od svijeće i bila je ispunjena materijom nalik na katran. Bila je postavljena na sredini garažnih vrata, a vjetar je u međuvremenu ugasio plamen – kazao je Milan Popović i dodao da je bio u šoku nakon što je pronašao napravu.

Popović je, kako navodi, odmah obavijestio policiju i naslutio da incident ima veze s Igorom i Severinom Kojić.

– Sutradan smo imali ročište i oni su jedini znali da sam taj dan u Zagrebu. Moje sumnje su se obistinile kada sam pregledao snimke s nadzornih kamera na kojima se vidi da je napravu postavio Igor Kojić. Vidi se i registracija njegovog automobila – tvrdi Milan Popović.

Popović će pojačati mjere osiguranja u svojoj kući.

– Koja god je bila namjera, da me zastraši, ubije ili mi zaprijeti, to je čovjek koji živi s mojim sinom i utječe na njega – kazao je Milan Popović.

Popović je komentirao i izjavu bivše partnerice u kojoj ona kaže da je otac njenog djeteta naziva ubicom.

– Severinu ja nikad nisam nazvao ubicom, nisam pisao novinske naslove niti ih planiram pisati. Ona je sve izokrenula i ovo je ponovo napad na mene. Umjesto da opravda postupak svog supruga, ona me ponovo napada i kleveta – zaključio je Popović.

Podijeli

Pratite nas:
Iako je 14 godina st
Šerif Konjević bi