PočetnaAktuelnoOglasio se Halid Muslimović: Ja ću dobiti kaznicu, a kada se dokaže da Sonja laže, onda nikada neće moći u Australiju

Oglasio se Halid Muslimović: Ja ću dobiti kaznicu, a kada se dokaže da Sonja laže, onda nikada neće moći u Australiju

Halid Muslimović i dalje je u centru skandala zbog afere sa bivšom ljubavnicom Sonjom Bašić koja ga je optužila za fizičko nasilje, kao i da joj duguje pozamašnu sumu novca.

Pjevač je rekao da je ona sve to namjestila i uputio joj uvrijedljive riječi, a ona podigla dvije nove tužbe.

Halid je Sonju nazvao budalom koja ga proganja i rekao da je manipulatorka koja se u Australiji bavi nezakonitim poslovima, a osim toga, izrazio je sumnju da Bašićeva sarađuje s nekim u banjalučkom sudu, gdje se i vodi proces između njih dvoje.

-Istina je spora, ali dostižna. Ta žena je veliki manipulator, pokušava da me uništi, ali Bog je veliki i sve vidi. Sve će morati da mi nadoknadi. Priča kako je ona “bos suda”, ne znam da li je mislila na to da s nekim od njih sarađuje. Nisam je tukao, ali ako me osude za to, dobit ću samo kaznicu – rekao je Muslimović u emisiji.

-Angažovao sam advokata u Australiji koji će sve srediti. Ja sad ne mogu da putujem tamo, to je privremeno, ali Sonja će biti ta kojoj će zabraniti ulazak u Australiju kad se sve bude razotkrilo. Ona je organizovala moju turneju po Australiji, ali prijavila je samo jedan koncert, jer valjda nije platila porez – dodao je on.

Bašićeva je već reagovala na ovu Halidovu izjavu tako što je podnijela dvije nove tužbe.

-Smijala sam se nakon te emisije. Kakva budala, totalno je izgubio kompas. Već sam jednom objavila potvrdu da nisam organizovala njegovu turneju, i to piše na Halidovoj radnoj vizi. Tamo nema mog imena. On će meni da zabrani da uđem u Australiju? Pored zatvora, još mu je i liječenje neophodno! Vidimo se na sudu, ali u Bosni, jer on Australiju može samo na slikama da gleda. Nek spremi dubok džep, nema više Sonje da mu plaća sve. Ja sam ta koja je njega ostavila i jedina koja imam dovoljno dokaza protiv njega – poručila je Sonja.

Pratite nas:
Srbijanski mediji tv
Jeste li znali da ti