PočetnaAktuelnoOglasio se i Sabit Dervišević, Šaulićev menadžer: Neka Gordana kaže ko je odlučio gdje će Šaban ići nakon nastupa

Oglasio se i Sabit Dervišević, Šaulićev menadžer: Neka Gordana kaže ko je odlučio gdje će Šaban ići nakon nastupa

Nakon što se pojavila informacija da je porodica Šabana Šaulića ogorčena na menadžera poginulog pjevača Sabita Derviševića jer on, navodno, kobnog jutra po Šabana nije poslao vozača, Telegraf je kontaktirao Derviševića.

– Ništa ne bih želio ovom prilikom da izjavljujem, ima moj post na Facebooku, time sam sve rekao i nisam u situaciji sad da dajem šta i kako – rekao je Sabit.

Međutim, na konstataciju da se iz posta ne može izvesti konkretan zaključak šta se dogodilo u Njemačkoj, rekao je da će možda jednom prilikom “sve otkriti”.

– Sve je jasno, kako nije jasno? Neka taj sagovornik pita Gordanu za moj post! Gordana i ja smo šefovi ekipe, a svi ostali su se uvlačili unutra. Ako Gordana to kaže, da sam ja kriv, da sam ja odlučio gdje, šta i kako, onda mogu prenositi. Ostalo me ništa ne zanima, ja dobro znam! Ja dobro znam sve, kako je došlo do toga da on leti za Dizeldorf, a nije ni vrijeme, ni mjesto, ni momenat, niti želim o tome diskutirati dok se ne oglasi Gordana Šaulić. Taj sagovornik neka pita ko je odlučio – rekao je Sabit.

Podsjetimo, informacija koja se pojavila jeste ta da je, zbog navodnog nepoštovanja dogovora prema kom je Sabit trebao poslati vozača po Šabana, Šaulić morao probuditi Mirsada Kerića da bi ga vozio na aerodrom.

 

Pratite nas:
Samo jedno sebi nije
Šaban je dolazio ta