PočetnaAktuelnoOgnjen Vranješ će pobijesniti kada pročita poruku Amande Dior, poznatog njemačkog transvestita: Srce, Karleuša je…

Ognjen Vranješ će pobijesniti kada pročita poruku Amande Dior, poznatog njemačkog transvestita: Srce, Karleuša je…

Ljubavna drama ili tragedija Karleuša -Vranješ-Tošić podobro je potresla region, a mnogi su jedva dočekali da bi mogli da „udare“ po Jeleni Karleuši.

Kao da su samo čekali pogodan trenutak pa da kao gladni vukovi krenu na nju.

Ipak, ima dosta i onih koji su na njenoj strani, koji pokušavaju da je odbrane od onih koji pokušavaju da je unište. Ali, diva ne bi bila diva, da se ne uzdigne iznad svih i opet bude na vrhu kao što je i do te afere bila.

Na Jeleninoj strani je i poznati njemački transvestit koji je ima dosta kontakata u svijetu estrade i šou biznisa. Riječ je o Amandi Dior.

Na pitanje da prokomentariše sve to, Amanda je rekla:

-Pa šta da kažem. Osim što je sve neslana šala. Moram priznati i da je vrlo jeftina i nespretna montaža. Pa pogledajte samo one nesretne žute nokte, koje je u želji da ih oboji u žuto unakazio. Naša Diva ima najlepšu ruku na showbiz sceni.

Jeleni dragoj želim honorare od 100.000 eura, a dotičnom bih poručila: “Nismo srce mi plavuše za tebe”. Ovakve blamaže ni moj Petarda ne bi sebi dozvolio. Jelena je naša Lavica, a ja jedva čekam da izađe njena nova pjesma pa da ih sve pobaca na koljena. Kada bih sada objavila sve one slike i video snimke koje dobivam svakodnevno od mnogih fudbalera i pjevača, pa to bi bila regionalna katastrofa, ali nisam ja Ognjen Vranješ.

Bato Šišić

 

Pratite nas:
Dok drugi žele napu
Severina ponovo uzdr