PočetnaAktuelnoOlja Bajrami ponovo o skobu sa Sandrom Afrikom: Otkrila i da li je otela dečka Indiri Radić

Olja Bajrami ponovo o skobu sa Sandrom Afrikom: Otkrila i da li je otela dečka Indiri Radić

Sandra Afrika i Olja Bajrami nedavno su žestoko zaratile putem društvenih mreža, te je Olja rekla da je Sandra kopira, a onda je udarila i na njene vokalne sposobnosti. Sve je počelo kada je Olja vidjela najavu Sandrinog novog singla, te ju je pozvala i rekla da krade fore.

-To nije nikakav rat, desila se jedna koincidencija da je Sandra, koju ja inače stvarno gotivim i znam je jako drugo, da nakon moje pjesme “Nmg, jbg” osvane jednog dana naslov njene pjesme koji je sličan tom. Bilo mi je simpatično i smiješno, pa sam prokomentarisala neželeći da uvrijedim nekoga – započinje Olja i dodaje:

https://www.instagram.com/p/B4fXXQ3nB4g/?utm_source=ig_embed

-Odgovorila mi je da je ona tu pjesmu spremila već u februaru. Prokomentarisala sam da mi je žao što je tri slova snimala deset mjeseci, a meni je trebalo bukvalno tri minuta da otpjevam pjesmu. Ja volim da se zezam i stvarno ništa nije bilo zlonamjerno. Nema potrebe da se produbljuje priča, to je bila zezancija između nas – priča Olja, piše pink.rs.

U posljijednje vreme šuška se i da je Olja Bajrami započela vezu sa kompozitorom Goranom Raletom Ratkovićem i tako preotela dečka svojoj kolegici Indiri Radić, što je Olja oštro demantirala.

https://www.instagram.com/p/B44TTrAHQLL/?utm_source=ig_embed

-Jao o tome se često špekuliše… Rale je moj izvršni producent još od 2014. godine. Sve podržavam, pogotovu sedmu silu, jer volim da se družim sa sedmom silom, ali ovo su samo nagađanja. Nešto mora da proda novine, a ako je to moja lijepa slika sa mojim izvršnim producentom, neka bude tako. Radili smo dosta pjesama, a evo sada završavamo album i jedva čekam da čujete pjesme – govori Olja za kraj.

 

Pratite nas:
Urnebesni video Andr
U bolovima zbog sili