PočetnaAktuelnoOmiljena bh. voditeljica trudna: Suprugu ništa nisam rekla, samo sam mu kupila cuclu

Omiljena bh. voditeljica trudna: Suprugu ništa nisam rekla, samo sam mu kupila cuclu

Iz redakcije Informativnog programa Hayat TV-a u posljednje vrijeme dolaze samo lijepe vijesti. One koje gledate u emisijama proizvod su dešavanja u BiH u svijetu, a ove druge – privatne koje se tiču članova te redakcije, proizvod ljubavi.

Amela Hodžić Cviko, jedno od najljepših TV lica Hayat TV-a, podijelila je i s nama lijepe vijesti.Lijepu voditeljicu Vijesti u 7 i novinarku, uskoro nećete više viđati na malim ekranima. Amela za to ima itekako lijepo opravdanje jer će za nekoliko mjeseci postati majka!

Iako u četvrtom mjesecu trudnoće, Amela nije razmažena trudnica. To najbolje zna njen suprug Ermin koji, bar za sada, nema trudničkih prohtjeva svoje supruge.

– Bila sam sretna i uzbuđena kada mi je doktor rekao da sam trudna. Kada sam krenula kući kupila sam cuclu i uz snimak ultrazvuka dala je suprugu, ništa mu ne govoreći. I on je bio u šoku. Ništa mu nije bilo jasno. Tek kada sam se nasmijala i rekla: „Da, trudna sam!“, nije znao šta će od dragosti – priča nam lijepa Amela.

Mada za brojne trudnice kažu da jedva čekaju period kada im doktor može saopćiti šta će roditi, Amela bar za sada nije previše znatiželjna.

– Kada sam bila na posljednjeg pregledu doktor me pitao da li želim znati kojeg je spola dijete. Nisam željela da mi kaže, što ne znači da neću kada odem naredni put. Najvažnije je da se rodi živo i zdravo – govori nam buduća majka.

I vratimo se na početak priče. Amela nije zahtjevna. Nije poput nekih trudnica kojima se u tom blaženom periodu toliko otvori apetit i stalno zapovijedaju šta im se jede.

– Nisam takva. To vam Ermin može potvrditi – smješkajući se priča Hodžić Cviko i dodaje:

– Više puta me pita da li mi se i šta jede da mi udovolji, da ode u kupovinu… Ali zaista za sada nisam razmažena trudnica niti to želim biti. U odnosu na prije sada stalno pijem limunadu. Kiselo mi baš prija. Uz to, dosta jedem grožđa i povrća.

Pratite nas:
Dosta mu svega: Bura
Igorova objava potak