PočetnaShowbizOna je jedna od najbogatijih pjevačica na svijetu, a otac joj radi kao dostavljač i živi trošnoj, iznajmljenoj kućici

Ona je jedna od najbogatijih pjevačica na svijetu, a otac joj radi kao dostavljač i živi trošnoj, iznajmljenoj kućici

Adele je nesumnjivo jedna od najpoznatijih, ali i najbogatijih pjevačica današnjice koja je publiku osvojila, uglavnom, baladama u kojima se poigrava svojim raskošnim glasom.

Iako u pjesamam govori o prilično intimnim stvarima, Adele je poznata po tome što svoj privatni život nastoji držati daleko od očiju javnosti. No, sada se u javnosti pojavila informacija  koja je šokirala brojne fanove poznate pjevačice, a koja je vezana za njenog oca Marka. Naime, Mark Evans, Adelin otac ostavio je njenu majku kada je pjevačica imala tri godine, ali su uprkos rijetkom viđanju njih dvoje imali kontakt.

Međutim, Adele ga je potpuno “sklonila” iz svog života 2011. godine, a nakon što je Mark javno govorio o njihovom odnosu. Naime, on je, između ostalog, istakao to da Adele nema sreće u ljubavi jer joj je u djetinjstvu falila figura oca. To je slavnoj pjevačici bilo dovoljno da mu obeća da više nikada neće imati kontakt, a kako tvrde izvori Mark je prilično očajan zbog toga.

– Mark zna da je pogriješio ali bi dao sve kada bi mu kćerka pružila još jednu šansu. Ne interesuje ga Adelino bogatstvo, samo želi još jednu priliku da bude dobar otac i deda – rekao je izvor blizak porodici i dodao to da Adelin otac radi kao dostavljač i živi u trošnoj, iznajmljenoj kućici.

Iako mu pjevačica, očigledno, zamjera što ih je ostavio, Mark je u jednom od intervjua otkrio da je imao prilično jak razlog za to. Naime, on je otkrio da je u tom periodu bio sklon opijanju.

– To je trajalo tri godine i stidio sam se sebe. Znao sam da je najbolje da se prosto sklonim od Adele, da me ne gleda takvog – rekao je on tada.

No, bez obzira na njegovo pokajanje, Adele po svemu sudeći nema namjeru da se pomiri s njim s obzirom na činjenicu da to nije učinila ni 2013. godine kada je obolio od raka debelog crijeva.

Pratite nas:
Dosad neviđena slik
Komšije progovorile