PočetnaAktuelnoOni su posljednji vidjeli Šabana Šaulića živog, jednom od njih se ljekari bore za život

Oni su posljednji vidjeli Šabana Šaulića živog, jednom od njih se ljekari bore za život

Zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić. Prema nezvaničnim informacijama, oni su poslije nastupa u Njemačkoj otišli u hotel, a iz hotela su krenuli put Dizeldorfa negdje oko četiri ujutru, gdje su trebali da se ukrcaju na let za Beograd.

Na dijelu puta gde su se održavali radovi, došlo je do sudara dva putnička vozila, a od posljedica saobraćajne nesreće izašla je ekipa hitne pomoći i na licu mjesta započela reanimaciju, javlja Blic.

Putničkim vozilom, prema nezavničnim infomacijama, upravljao je Šabanov muzičar Mirsad Kerić, dok je na prednjem sjedištu sjedio Šaban Šaulić, a na zadnjem Šabanov dugogodišnji prijatelj Boban.

Trenutno zdravstveno stanje kuma Šabana Šaulića, Bobana je dobro, dok je Mirsad Kerić životno ugrožen i ljekari se bore za njegov život. Slobodan i Šaban Šaulić se druže već nekoliko decenija unazad, iz velikog prijateljstva postali su kumovi, a potom je sa Šabanom počeo da nastupa na brojnim koncertima.

Pratite nas:
Ovu ženu je volio n
Evo gdje će biti sa