PočetnaAktuelnoOpet ‘pukla tikva’ ili… : Rada Manojlović u Sarajevu sama provela noć u hotelu, njenog momka Harisa ni na vidiku

Opet ‘pukla tikva’ ili… : Rada Manojlović u Sarajevu sama provela noć u hotelu, njenog momka Harisa ni na vidiku

I dok se ovih dana ponovo piše o narušenom zdravstvenom stanju Rade Manojlović, ova pjevačica tvrdi kako je s njenim zdravljem sve u najboljem redu.

Istina, priznaje nam ona, imala je nekoliko kriznih situacija, ali ništa tako veliko da bi se hvatala za glavu.

Priznala je da je koristila tablete za smirenje i da joj je poslije toga bilo teško da se odvikne od njih.

– Za početak da kažem da je to mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila navukla. Šest meseci nisam mogla da se skinem sa “ksanaksa”. Pričam ovo javno jer svako ko pomisli uzeću, pa ću da se skinem kada ocijenim da ne treba više, vara se. Nije to tako lako – rekla je Rada iskreno.

Puno radi zbog čega ima problema s kičmom. Ne želi komentirati priče kako joj je otac toliko zabrinut za zdravlje pa da vrši pritisak na nju da što prije ode u Švicarsku i počne s liječenjem.

 

– Kada manje radim, manje se zamaram… lakše mi je. Možda i odem u Švicarsku da se posavjetujem s njihovim stručnjacima. Ali mislim da ništa nije previše ozbiljno – priča pjevačica.

Ovih dana boravila je u Sarajevu. Do sada je svaki put u njenoj pratnji bio Haris Berković, njen momak, ali ovoga puta noć nisu zajedno proveli u hotelu. Kako se ranije špekulisalo da je njihova ljubavna veza u krizi, i njenim bliskim prijateljima bilo je čudno zašto joj ovoga puta Haris nije pravio društvo u Sarajevu?!

Rada će reći da je između njih sve kako treba, ali i ne komentira kako u Sarajevu u subotu nisu bili zajedno.

Pratite nas:
Šaban Šaulić se g
Jelena Tomašević i