PočetnaAktuelnoOporavak pjevača ide dobro: Darko Lazić je svjestan, a od medicinskih sestara traži samo jednu stvar

Oporavak pjevača ide dobro: Darko Lazić je svjestan, a od medicinskih sestara traži samo jednu stvar

Pjevač Darko Lazić i dalje je u KBC Zemun gdje čeka operaciju kuka. On se medicinskom osoblju žali na bolove u nozi i non-stop traži da mu dovedu vjerenicu Marinu Gagić. Darku najviše prija kada je pored njega djevojka Marina.Darko Lazić je u svjesnom stanju i osjeća se bolje zbog čega su ljekari odlučili da ga operišu sljedeće nedjelje.

– Darko sada komunicira sa ljekarima, kao i sa porodicom koja mu dolazi u posjetu. Osoblju u KBC Zemun se žali na bolove u nozi što je i normalno u njegovom stanju jer još nije operisan. Ono što je iznenadilo mnoge jeste to da Darko non-stop traži da vidi djevojku. U svakoj komunikaciji sa ljekarima i sestrama u bilo koje doba dana od traži da mu dovedu Marinu. Veoma je vezan za nju i najviše mu prija kada je ona pored njega – kaže za Blic izvor iz KBC Zemun.

Kako će Darko biti operisan sljedeće nedjelje postoji mogućnost da iz ove bolnice izađe za manje od mjesec dana.

-Kod pacijenata kao što je Darko nije moguće dati precizne prognoze kada i kako će se njegovo zdravstveno stanje odvijati. Jedan od ljekara je porodici pjevača dao nadu da postoji šansa da za petnaest dana ode kući ili bar napusti intenzivnu njegu što je svakako znak da je stanje mnogo bolje. Pluća i bubrezi su mu i dalje u lošem stanju, pa se čeka da se vidi kako će se sitacija odvijati dalje – otkriva izvor iz KBC Zemun, gdje je Darko smješten.

Inače, ljekari su odlučili da će Darko u srijedu imati operaciju kuka, a smatraju da se organizam dobro oporavlja. Kao što je već poznato, Darko ima postavljene ekstenzije kako noga ne bi počela sama da zarasta, a ljekari do sada nisu mogli da ga operišu jer su čekali da mu se stanje što više stabilizuje. Trenutno su unutrašnji organi problem on je svakodnevno na dijalizi kako bi time pospješili rad bubrega i ojačali ostale organe. Inače, Darko je od ljekara tražio i hranu, ali su mu oni, za sada, dozvolili da jede samo tečnu hranu.

– Darko je doktorima tražio da jede i za sada mu daju supice i tečnu hranu, te su mu objasnili da mora malo da pričeka – rekao je za Blic izvor iz bolnice.

Podsjećamo, pjevač je u 23. oktobra, utorak ujutru, doživio tešku saobraćajnu nezgodu kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio u livadi pored puta. Tome je prethodilo kočenje zbog kog je policija utvrdila da nije zaspao za volanom već da je vozio brzinom 150 kilometara na sat. Pjevač je tri sata poslije nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi.

Darko gradio kuću za njega i Marinu

Pjevač Darko Lazić posljednjih nedoliko mjeseci je gradio kuću u kojoj je bilo planirano da živi sa djevojkom Marinom Gagić.

– Njih dvoje su planirali zajednički život i da se usele u kuću koja je pri kraju sa gradnjom. Ona i Darko su pričali kako će tu stvoriti porodicu i uživati. Kuća još nije završena, a radovi su obustavljeni dok se Darko ne oporavi. Ostali su sitni radovi na kući, kao i da se iskopa bazen, ali je poroduca odlučila da sačeka da se Darko oporavi jer je on nagledao sve radove i kuću gradio po svom ukusu – kaže izvor koji je upućen u cijelu priču.

 

Pratite nas:
Temperature u region
Astrologija otkriva