PočetnaAktuelnoOprah Winfrey otkrila pravi razlog zbog kojeg se nikad nije udala

Oprah Winfrey otkrila pravi razlog zbog kojeg se nikad nije udala

Oprah Winfrey u dugogodišnjoj je vezi s partnerom Stedmanom Grahamom, no na vjenčanje nikad nije pomišljala.

Slavna voditeljica već se nebrojeno puta susretala s pitanjem zašto svoju vezu nije ozakonila, a sada je konačno otkrila razlog.

Kako tvrdi, zbog svoje odluke nikad nije požalila, a tokom 33 godine, koliko su ona i Graham u vezi, samo je jednom poželjela postati majka. Bilo je to nedugo nakon što su se zaručili.

-U jednom sam trenutku u Čikagu kupila još jedan stan, vođena mišljenju da ukoliko se vjenčamo, trebat ćemo dodatnu sobu za djecu –  rekla je Oprah Winfrey za magazin “People”.

Objasnila je da je tokom godina u kojima je radila “The Oprah Winfrey Show” sarađivala s brojnim “zbrkanim” ljudima koji su postali takvi jer njihovi roditelji nisu bili svjesni koliko je odgoj djece odgovoran posao. Upravo zbog toga iznimno cijeni žene koje porodicu stavljaju ispred karijere.

https://www.instagram.com/p/B2y0R8chZec/?utm_source=ig_embed

-Godinama imam najveće poštovanje prema ženama koje su odlučile ostati kod kuće sa svojom djecom, jer ne znam kako im to uspijeva po cijele dane. Niko ženama ne daje priznanje koje zaslužuju. Razmišljala sam o tome svemu često, o tome kako radim po 17 sati dnevno, kao i moji producenti, i kad dođem kući imam svoja dva psa i Stedmana koji mi dopušta da budem ono što jesam u ovome svijetu – rekla je Winfrey.

Dodala je da Graham nikad nije bio zahtjevan partner.

-Nikada nije ništa tražio ni zahtijevao od mene, nije imao prohtjeve tipa: “Gdje mi je doručak? Gdje je moja večera?” No, mislim da bi se sve to promijenilo da smo se odlučili vjenčati. Oboje smo odavno zaključili da ne bi više bili zajedno da smo se vjenčali. Stoga ne žalim zbog ničega, a vjerujem da je dio toga što ne žalim i taj što sam pronašla ono što je najbolje za mene i sve podredila “Oprah Winfrey Leadership Academy” za djevojčice u Južnoj Africi. Te djevojke ispunjavaju tu majčinsku prazninu koju bi možda imala” – zaključila je voditeljica.

Podijeli

Pratite nas:
Nataša Bekvalac i E
„Balkan party“ u